محسن کدیور از روحانیون جناح مغلوب، نظام آخوندی را «خان مغول» توصیف کرد و گفت سمبل این نظام زندان اوین و کهریزک است.



کدیور در مورد قتل عام زندانیان سیاسی در سال ۶۷ گفت: مساله اعدام های سال ۱۳۶۷، یکی ازاشتباهات بسیار بزرگ جمهوری اسلامی است که حتی یاد آن، تن آدمی را به لرزه می اندازد. تعداد افراد اعدام شده در مدتی به آن کوتاهی وبدون رعایت موازین قضایی به طور قطع با مسلمات فقه اسلامی، موازین حقوق موضوعه ایران و ضوابط حقوق بشر در تضاد است. اعدام زندانیان سیاسی سال ۶۷ یکی از اتفاقات بسیار تلخ و شرم آور در تاریخ جمهوری اسلامی بود.... قوی ترین نهاد جمهوری اسلامی سازمان زندانهای آن بوده و هست. اقتدار اوین در ایران از اقتدار دانشگاه تهران یقینا بیشتر است. سمبل جمهوری اسلامی دانشگاه تهران و شریف نیست، زندان اوین و کهریزک است»

محسن کدیور نظام ولایت فقیه را «فاسد» و اعمال ضدبشری این نظام را ناشی از سرشت استبدادی دانست و تأکید کرد که نظام آخوندی نه اسلامی است و نه جمهوری.
به گفته وی، نظام آخوندی از ماههای آغاز حکومت و از روزی که اصل ننگین ولایت فقیه را در قانون اساسی به ثبت رساند به شتابان به سمت دیکتاتوری شکل گرفت. کدیور گفت: به نظر من ولایت فقیه که بعدا به ولایت مطلقه فقیه تغییرپیدا کرد، نخستین انحراف از آن اصول اولیه انقلاب بود، چرا که با اهداف عدالت، آزادی و اسلام رحمانی در تعارض بود.


کدیور که با سایت متعلق به خودش به نام جرس مصاحبه می کرد، در مورد انقلاب ضد فرهنگی سال ۵۹ که به دستور خمینی صورت گرفت و هم چنین درمورد جنگ ضد میهنی گفت: «انقلاب فرهنگی - حذف دگراندیشی و تحمیل کلیشه های کهنه به نام دین و محدویت داد و ستد علمی - یک پدیده فرهنگ ستیز بود و به هیچ وجه قابل دفاع نیست. ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر ...(و) پنج سال کش دادن بی حاصل جنگ و تحمل خسارات فراوان جانی و مالی و کوشش برای تنبیه متجاوز که نهایتا به سر کشیدن جام زهر قطعنامه سازمان ملل در بدترین زمان ممکن انجامید از نقاط منفی کارنامه جمهوری اسلامی است.


وی در بخش دیگری از مصاحبه خودبا سایت جرس(۵آبان۸۸)، ضمن تأکید بر فقدان صلاحیت خامنه ای به عنوان رهبر و ولی فقیه نظام آخوندی، گفت: مشکل ایران مشکل ساختاری است... وی تأکید کرد که دروغ در رژیم دجال آخوندی نهادینه شده «و به تدریج به حکومت دروغگو و نظام دروغگو تبدیل شد».

منبع: همبستگی ملی

حكم اعدام برای 3 نفر از بازداشت شدگان حوادث بعد از انتصابات


خبرگزاری امنیتی فارس: رئيس كل دادگستري استان تهران اعلام كرد: دادگاه براي يك عضو گروه مجاهدین و 2 عضو ديگر انجمن پادشاهي ايران حكم اعدام صادر كرده است.

سيد عليرضا آوايي در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامي فارس گفت: مقايسه حكم اعدام اين 3 نفر با ديگر متهمان حوادث پس از انتخابات، جفا در حق كساني است كه رابطه خوبي با نظام دارند و هدفشان چيز ديگري بود.
وي اظهار داشت: ممكن است جواني به دليل نگرش خاص خود و در راستاي علاقمندي به نظام در تجمعات شركت كرده باشد، اين فرد ضد انقلاب نيست و نمي‌توان وي را در كنار منافقان و ضد انقلاب‌ها قرار داد، چنين اقدامي معقول نيست.
آوايي تأكيد كرد: 3 نفر مذكور حتي اگر حوادث پس از انتخابات هم به وجود نمي‌آمد، اقدامات خرابكارانه‌ عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي را انجام مي‌دادند.
به گزارش فارس،‌ روابط عمومي دادگستري استان تهران پيش از اين اعلام كرده بود، حكم اعدام صادره براي اين افراد غير قطعي بوده و قابل تجديدنظرخواهي در ديوان عالي كشور است.

گرمسلمانی ازاینست که خامنه ای ولشکریانش دارند ...وای اگرازپس امروز بود فردائی


آنچه مسلم است اینکه: آقای خامنه ای وتمامی کارکزاران رژیم بعنوان قدرتمندان پوشالی که فقط درسایه تیروتفنگ وسرنیزه وشکنجه وزندان قادربه زندگی ننگ آلود خود بوده اند، امروزباید نگاهی هم به فرداداشته باشند که لاجرم وبنا بحکم تاریخ قدرت را ازدست میدهند که سوخت وسوزی هم ندارد، برای مردم زخم خورده وخشمگین وهمه چیزازدست داده ایران چه پاسخی خواهند داشت؟؟؟ اگرعقلانیت وخردی درکارتان باشد باید کهازتاریخ درس بگیرید وبه روزی فکر کنید که هرکدام ازشما آقایان که امروز باد به غب – غب می اندازید ومدام با زبات تهدید با مردم حرف میزنید، فردائی که درراه است و13 آبان مقدمه آن روزاست، درمقابل این مردم مملو ازخشم چه پاسخی خواهید داشت؟؟؟

حذف سلسله شاهنشاهی از کتب درسی تاریخ


سایت حکومتی جوان: معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش گفت: سلسله شاهنشاهی از کتاب‌های درسی تاریخ حذف شده است.

حجت‌الاسلام محمدیان افزود: شاه را حذف نکرد‌ه‌ایم بلکه سلسله شاهنشاهی را از تاریخ کشور حذف کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: در کتاب‌های درسی و آموزش تاریخ، توجه به رویکرد تحلیلی مطرح است.

معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه رویکرد کتاب‌های درسی توصیفی است، افزود: در حال حاضر دانش‌آموزان تاریخ‌های مختلف از قبیل تاریخ تولد و مرگ پادشاهان و وقوع یک حادثه تاریخی را به خاطر می‌سپارند.

حجت‌الاسلام محمدیان اضافه کرد: به طور معمول ذهن دانش‌آموزان انباشته از عدد و رقم است در حالی که معتقدیم در آموزش تاریخ باید به چرایی آن پرداخته شود تا بتواند چراغ راه آینده ما و آینه‌ای از گذشتگان باشد.

وی گفت: در تاریخ به عنوان آینه گذشتگان به نام شاهان نیز اشاره می‌شود ولی در کنار آنها مردم نباید غایب باشند بلکه باید حضور داشته باشند.

فرمانده سپاه در جمع طلاب؛ اشتباه نکنید، نظام در خطر است!


فرهمند علیپور:فرمانده سپاه این روزها بیش از همیشه به موضع گیری و اظهار نظر در خصوص انتخابات و حوادث پس از آن می پردازد. او حتی از غلامحسین الهام سخنگوی دولت و یا احمد جنتی دبیر شورای نگهبان هم علاقه بیشتری برای بحث در این رابطه از خود نشان می دهد. اینهم یکی از آخرین جملات فرمانده است:" اگر تصور كنيم خطراتي نظام را تهديد نمي‌كند، اشتباه فكر كرده‌ايم."
نظام واجب تر از نماز
او در تازه ترین سخنان خود که به سرعت هم مورد توجه رسانه ها و افکار عمومی واقع شد حفظ نظام جمهوری اسلامی از نماز واجب تر دانست. عزیز جعفری که در جمع طلاب و در شهر ارومیه سخنرانی می کرد حکومت جمهوری اسلامی را همپای حکومت امام علی (ع) و حتی پیامبر(ص) دانست و اظهار داشت:" اسلام حكومت واقعي و مبتني بر اصول اسلامي است و به خاطر در راس قرار گرفتن ولايت‌فقيه قابل مقايسه با زمان امامت امام علي (ع) و پيامبر اكرم (ص) است."


سرکوب فتنه
فرمنده سپاه همچنین نظام جمهوری اسلامی را یک نظام "مقدس الهی" معرفی کرد و افزود:" اما بايد بدانيم امروز ما چه تكليفي در برابر آن داريم . اگر تصور كنيم خطراتي نظام را تهديد نمي‌كند اشتباه فكر كرده‌ايم." او که تیغ انتقادهای خود را متوجه معترضین به نتیجه انتخابات 22 خرداد و حوادث پس از آن داشته بود همچنین گفت:" خطر بزرگي را پشت سر گذاشته‌ايم و با حضور و آگاهي مردم در صحنه و هدايت حكيمانه رهبر اين فتنه سركوب شد ولي نمي‌توانيم بگوييم فتنه‌ها كاملا سركوب شده و شعله‌هاي آتش آن خاموش شده است."
دخالت های سپاه تدبیر رهبری است
جعفری البته در این سخنان خود به صورت تلویحی پاسخ کسانی را داد که از دخالت سپاه پاسداران در همه امور کشور از اقتصادی و اجتماعی گرفته تا سیاسی و نظامی گلایه می کنند. فرمانده سپاه این دخالت ها را "تدبیر" رهبری عنوان کرد آنجا که گفت:"سپاه طرح‌هاي مختلفي به تدبير رهبر در زمينه مسائل فرهنگي،‌آسايشي و معيشتي مردم دنبال مي‌كند."
بسیج به دنبال ابتکار عمل
سخنان فرمانده سپاه مبنی بر روشن بودن "شعله های فتنه" در حالی صورت می گیرد که در طی چند روز اخیر اصلاح طلبان و حامیان آنها به تکاپوی بهره برداری از فرصت راهپیمایی روز 13 آبان افتاده اند و قصد دارند تا در پی عدم صدور مجوز برای راهپیمایی معترضان، در این روز نیز همچون روز قدس یک راهپیمایی بزرگ را ترتیب دهند. در عین حال روز گذشته محمد رضا نقدی که به تازگی حکم ریاست بسیج را از دستان آیت الله خامنه ای گرفته نیز از خروج بسیج از انفعال و در دست گرفتن ابتکار خبر داد.
او در همایش "بسیج و رسانه" گفت که در قالب جدید " بسيج از حال و هواي پاسخ گويي صرف به تهديدات و مقابله آن به يك حالت فعال براي در دست گرفتن ابتكار عمل به صحنه آمده است."
نقدي که بیش از هشتاد درصد مطالب سخنرانیش را به ضعف و زبونی آمریکا اختصاص داده بود به حوادث پس از انتخابات رياست جمهوري هم اشاره کرد و گفت: "همين عملكرد رسانه اي بود كه موجب شد صداي چند نفر متقلب و زور گو بلند تر از صداي ميليون‌ها نفر از ملت ايران نشان داده شود و اين نشان دهنده آن است كه دشمن از افكار عمومي و رسانه‌ها به خوبي در جهت منافع خود استفاده مي‌كند و متاسفانه ما در اين موضوع تعلل كرديم."
مقابله به وسیله سه میلیون دانش آموز
اما تهدیدهای پیدا و پنهان فرماندهان عالی رتبه سپاه به همین جا ختم نشد. سردار محمد صالح جوکار رئیس سازمان بسیج دانش آموزی هم سه روز پیش از تدبیر بسیج دانش آموزی برای روز 13 آبان خبر داد و گفت:" در خصوص تجمع عده‌ای فریب خورده در روز 13 آبان كه قصد دارند از این فضاها و ایام‌الله سوءاستفاده كنند و جنگ روانی دشمن نیز در این رابطه مدتی است شروع شده تدابیری اندیشیده شده است."
او البته از این تدابیر سخنی به میان نیاورد اما در عین حال گفت:" در این روز سه میلیون دانش‌آموز بسیجی در مراسم مبارزه با استكبار جهانی در راهپیمایی سراسر كشور حضوری سازمان یافته خواهند داشت. دانش‌آموزان پتانسیل بالایی دارند و می‌توانند مقابل هر جریانی كه بخواهد علیه انقلاب توطئه كند بایستند والبته تدابیر امنیتی در خصوص حفاظت از آنها اندیشیده شده است."
سردار جوکار توضیح نداد که چگونه هم معقد است که پتانسیل بسیج دانش آموزی به گونه ای است که می تواند "مقابل هر جریانی" بایستد و هم برای حفاظت از این "پتانسیل بالا" تدابیر امنیتی اندیشیده شده است؟

به مناسبت میلاد شاهزاده رضا پهلوی ، ولیعهد گرانمایه ایران




فیلم،ترانه مهستي براي شاهزاده رضا پهلوي
http://www.youtube.com/watch?v=9yaYc2Mamls

نسیم امید

با تابش آن هور ، که رخشان و سپید است
بر مام وطن ، پرتوی از مهر، نوید است
از بخل عدو و حسد دشمن بد خو
ما را چه هراسی که وطن مهد امید است
هرچند که بسیار نمودند که نباشد
میلاد جمیلش همه را ، عید سعید است
آنجا که شهنشاه همایون پسرش دید
گوئی که بهشت آمد و آن باغ جدید است
رفتیم به آن جا که ببینیم رخ او را
از روی شلوغی به دلم حسرت دید است
گفتند نباشید مکدر که بیاید
بانوی شهم ، کو به تمامی همه عید است
چون با همه ارجی که مقام شهمان داشت
بی مرکب مولود رضا ، ارج بعید است
بانوش بزائید ورا ، آن پسر نیک
کو از همه عالم ، پدرش را همه عید است
برگفته برایش من نا چیز سطوری
چون ران ملخ ، نزد سلیمان حمید است
اکنون که رسیده است به ما مقدم نیکش
شادی و شعف در همه افلاک پدید است
چون گفت برایش ز ته قلب ترانه
یعنی که کنون مومنی را گاه نوید است
رخساره ماهش بنمودند به مریدان
زین نور ، به گیتی همه افلاک سپید است
ای خالق هستی ، که شهنشاه جهانی
محفوظ بدارش که به ما تازه رسیده است
مائیم و رضا و همه ی ملک کیانی
این خطه ایران ز وجودش چه رشید است
آبان 1339 تهران

شادباش،به بهانه ی زادروز شاهزاده رضا پهلوی/نهم آبان است و میلاد یار


نادره افشاری /محترم مومنی روحی
به بهانه ی نهم آبانماه 1388 خوشحالم که میتوانم زاد روز شاهزاده رضا پهلوی را به ایشان و همه ی هم میهنانی که دلشان هوای زیستن در ایرانی تهی از ترور، جنگ، زندان، شکنجه، تجاوز، کودکان خیابانی و بدنامی دارد؛ شاد باش بگویم؛ به ویژه به خود ایشان به عنوان سمبل آزادیخواهی، مدرنیته و پالوده بودن از هرگونه گرایش ضد دگراندیشان، ضد زن و ضد دگرباشان؛ با این پرانتز که شخصا شاهزاده رضا پهلوی را ادامه دهنده ی راه مردان بزرگی میشناسم که برای رساندن ایران و ایرانی به شاهراه تمدن، تجدد و مدرنیته کوششها کرده و هر دوی ایشان نام و جان خویش را بر سر این خواست بزرگ ملت ایران داو گذاشتند. این روز خجسته را در شرایطی به هم میهنانم شادباش میگویم که در یک سو ایران است و خواست نسل نوینش برای پیوستن به کاروان تجدد و تمدن و زیستن در دنیایی تهی از تزویر و ریای حکومتی، و در سوی دیگرش، پاسداران ولایت فقیه و حامیان هرگونه حکومت دینی و ایدئولوژیک، که با فریادهایی جانخراش، همچنان و همچنان در پی ی پاسداری از نظامی تروریست، ضد انسان، ضد ایرانی، ضد زن، ضد فرهنگ، متجاوز و زندانبان آزادی و آزادگی، شب و روز در کار بزک چهره ی نازیبای این حکومت دینی و همه ی امامان راحل و غیر راحلش، پستانهای پلاسیده شان را به تنور دروغ پردازی از «عصر طلایی» امامان جنگ و کشتارشان میچسبانند.
شاهزاده ی نازنین، شاد و پیروز باشید و بمانید که پیروزی ی شما پیروزی ی همه ی آنانی است که روزهای بهتری را برای ایران و منطقه و جهان و انسان انتظار میکشند!

نادره افشاری
30 اکتبر 2009 میلادی
8 آبانماه 1388 میلادی

احضار سفرای رژیم تهران در انگلستان و سوئد


انگلستان و سوئد (رئيس نوبتی اتحاديه اروپا) در اعتراض به صدور حکم زندان برای یکی از کارکنان محلی سفارت انگلستان در تهران، سفرای جمهوری اسلامی در لندن و استهکلم را احضار کردند. این کشورها حکم صادره عليه حسین رسام را تعرض به روابط ديپلماتيک توصیف کرده و خواستار لغو سريع اين حکم شدند. اتحادیه اروپا در بیانیه خود اعلام کرد تعرض به يک دولت عضو این اتحاديه، تعرض به همه 27 کشور عضو اتحادیه اروپا تلقی می شود.

سرکرده پاسداران: اشتباه نکنید، نظام در خطر است


پاسدار جعفری سرکرده سپاه پاسداران در جمع طلاب شهر ارومیه گفته است: اگر تصور کنیم که مردم پشتوانه این نظام هستند و این نظام با صلابت به راه خود ادامه می دهد و حوادثی آن را تهدید نمی کند، اشتباه کرده ایم. خطر بزرگي را پشت سر گذاشته‌ايم ولي نمي‌توانيم بگوييم فتنه‌ها كاملا سركوب شده و شعله‌هاي آتش آن خاموش شده است. اشتباه است اگر تصور كنيم خطراتي نظام را تهديد نمي‌كند

فیلم؛ سر دادن شعار در مراسم کنسرت

فیلم؛ سخنان یک دختر دانشجوی شجاع در دانشگاه اهواز

روز جهانی کورش بزرگ بر شما شاد باد


پنج سال پيش، هنگامی که برای اولين بار «کميته ی بين المللی نجات پاسارگاد» روز 29 اکتبر (هفتم آبان) را ـ که سالگشت روز ورود کورش بزرگ به بابل در 2500 و اندی سال پيش و صدور منشور حقوق بشر او است ـ به عنوان روز جهانی کورش بزرگ اعلام داشت، و مردمان جهان و به خصوص ايرانيان را برای نجات آرامگاه و خانه ی او ـ که می رفت تا به دست حکومت اسلامی ويران شود ـ فرا خواند، هرگز گمان نمی رفت که اين روز به چنين سرعتی در ميان ايرانيان رسميت پيدا کند.
ايرانيان فرهنگ دوست، و رسانه های خارج از ايران و وبلاگ ها و سايت های علاقمند به فرهنگ ايرانزمين در سراسر جهان، و از جمله ايران، با کمترين توان مادی و با بيشترين شور خود در بزرگداشت اين روز شرکت کردند و از انسانی گفتند که در زمانه ای که دنيا جز بيداد و توحش نمی شناخت و تصوری از «حقوق انسان ها» مطرح نبود، اولين منشور حقوق بشر را از سوی ايرانيان به جهان هديه کرد.
جوانان ايران، که سال ها کتاب های درسی کودکی و نوجوانی شان از نام شخصيت های تاريخی مان تهی شده بود، و چشم و گوش شان تنها به تبليغات رسانه ها و مراکز وابسته ای باز بود که بزرگانی چون کورش را با نام هايي چون «جباران تاريخ»، «طاغوتی» و «کافر» معرفی می کردند، با شنيدن آن چه که در منشور او بود، با دانستن اين که کلمات و تصوير اين منشور پس از 2500 سال، و در قرن بيست و يکم حتی، در سازمان ملل متحد حضوری زنده دارد، و از شنيدن گوشه هايي از ارزش های برآمده از فرهنگ خردمدار و مهرافروز و متمدن ايرانی شان به وجد آمدند. و از آن زمان تا کنون با همه ی محدوديت ها، با همه ی فشارها و بگير و ببندها، و با همه ی سم پاشی های وابستگان به حکومت، هر ساله بزرگداشت اين روز را در حد توان خودشان در ايران نيز برگزار کرده اند.
امسال اما روز جهانی کورش، با يکی از مهم ترين و متمدنانه ترين جنبش های آزادی خواهانه در طول تاريخ ايران همزمانی پيدا کرده است. اين جنبش، که با سبزی و حق طلبی آغاز شد، اکنون در خود خواسته هايي را می پروراند که نشان دهنده ی جضور و پايداری تفکر برخاسته از بستر فرهنگ با شکوه و انساندوستانه ای است که منشور کورش را بوجود آورده است. اين تفکر که بدون ترديد از آن مادران و پدران باستانی ما بوده در ذهن مردمان امروز ايران، و به خصوص جوان های دلير و متمدن ما امروزی شده است.
کميته ی بين المللی نجات پاسارگاد روز کورش بزرگ را به همگان تبريک گفته و همچنان از هموطنان خود در سراسر جهان تقاضا دارد که با حفظ ميراث فرهنگی و طبيعی ايرانزمين، و با بزرگداشت روزهای نيکی چون «روز جهانی کورش بزرگ» به گسترش و مانايي فرهنگ خردمدار، مهرآفرين، و شادمان ايرانی مان ياری رسانيده و، اين گونه، در مقابل فرهنگ خشن، جنگ طلب و ويرانگری که اين روزها سرزمين مان را بيش از هميشه تلخ، عبوس و رنجور کرده است بايستند.
با مهر و احترام
شکوه ميرزادگی
مسئول کميته بين المللی نجات پاسارگاد
اکتبر 2009
کميته بين المللی نجات پاسارگاد
http://www.savepasargad.com

دیوار سنگی سروده جدید بابک اسحاقی


(صد سال از جنگ و خونریزی بین اعراب و یهودیان گذشت)
در پس دیوار سنگی
یک جماعت جاهل و نادان
خدا را در دل بی جان آن دیوار می جویند
عجب قوم کج اندیشی
و در بالای این دیوار سنگی
تازیان در سوگ یک مرده عرب
گنبد و گلدسته بر پا کرده اند هر جا
و هر که دم برآرد بر خلاف رأیشان
با صدای نعره الله واکبر
جان او از تن برون آرند به یک دم
عجب قوم بدآیینی
و صد سال است که این دیوانه ها
بهر این دیوار و آن گلدسته ها
خون یکدگر روان در کوچه ها کردند

که آن دیوار سنگی برتر از گنبد؟

و یا مسجد مکان و بیت تقدیس است

عجب بیهوده جنجالی

چه بی حاصل جدالی

عجب آشفته بازاری

بده خالق به ما یاری
در این دنیای بیزاری
تو ای گمگشته در باور
به این نابخردان یاد آر
که تو خانه به دل داری
درون سینه پاکان سرا داری
کجا در سنگ و در گنبد تو جا داری

بابک اسحاقی

هر دو کوروشهای ما !

در نزدیک به سه هزار سال پیش ، کوروش کبیر هخامنشی ، اولین مبلغ و اعلام کننده حقوق بشر ، بعد از آنکه بابل را فتح نمود ؛ در هنگام بازگشت به میهنش ایران ، تعداد بی شماری از یهودیان آواره را ، با خودش به ایران آورد و آنها را در سرزمین باستانی خودش سکنی داد .
اینگونه ، آن پادشاه بزرگ به مردم جهان آن دوران نشان داد ؛ که میان همه انسانها ، از هر دین و طایفه و مرز و بومی که باشند ؛ هیچگونه تفاوتی نیست . و همه آدمها در کمال آزادی مجازند که در کنار یکدیگر به آسودگی زندگی بکنند و از مواهب این دنیا بهره مند بشوند .
اکنون ، در همان سرزمین که پیام احترام به حقوق بشر را ، یکی از مردمان همان تبار به همه گیتی داده بود ؛ کسانی حکم می رانند ، که نه بشر را می شناسند ؛ و نه از حقوق مسلم او خبر دارند . این طایفه که در این قرن پر مشغله ، می توانند با بررسی گزارشات زیادی که از سراسر دنیا به سایر نقاط آن انتشار می یابند ؛ آگاه شوند که دوران بربریت و توحش عصر حجر سپری گشته و ساکنان این جهان پهناور به هر گروه و دسته ای که وابسته باشند ، مبنای رفتار و کردارهای زندگانی خودشان را بر پایه های دفاع از حقوق بشر ، و احترام گذاشتن به آن بنا نهاده اند .
اما ، هنوز به طور مستمر ، تقریبأ همه روزه ، اخبار ستمهائی که اینان به نواده های همان پادشاه بزرگ روا می دارند را می شنویم .
این جباران ، حتی به کودکان دبستانی هم رحم نمی کنند و به مجرد آنکه باخبر شوند که کدامیک از ایشان از یک خانواده بهائی و یا یهودی در مدرسه حضور دارد ؛ او را از ادامه تحصیل محروم ساخته و در خانه باز نشسته اش می کنند !
و بزرگترهایشان را نیز ، به بهانه های گوناگون دستگیر نموده و به زندانهای سیاه خودشان می برند و به جرم غیر مسلمان بودنشان محبوسشان می سازند .
حال آنکه اینان ، بدون کوچکترین تردیدی آریائیان پاک نهادی هستند ، که در خانه پدری شان به اتکاء آنکه آنجا زادگاه و میهن آنهاست ؛ از مسؤلان کشورشان توقع دارند که به آزادیهای فردی و اجتماعی اینها ، به عنوان یک شهروند ایرانی بها بدهند و بگذارند ؛ که از همه نعمتهائی که در آن خطه حاصلخیز به آنان ارمغان شده است ؛ در کنار دیگر هموطنانشان همزیستی مسالمت آمیزی داشته باشند و یکدیگر را در همه زمینه های زندگی مباشرت و همراهی بنمایند .
عبثا که هم از آزادی همه جانبه محرومند ؛ و هم از بسیاری از مواهب یک زندگانی متوسط بی بهره اند !
فردا پنج شنبه هفتم آبان ، گرامیداشت آن پادشاه کبیر و بشردوست است . کسی که نام والایش نه فقط در اوراق طلائی تاریخ سرفراز ایرانزمین به ثبت رسیده است و ما را مفتخر می سازد . بلکه در کتب تاریخی همه کشورها ( به ویژه سرزمینهای کهنسال و باستانی ) نام کوروش هخامنشی را با ابهت و احترام خاصی نگاشته اند ؛ و اقدام شایسته او در مورد صدور اعلامیه حقوق بشر را با احترام زاید الوصفی به دانش آموزان و دانشجویان خودشان می آموزند .
در کشورهای اروپائی ، او را " سیروس بزرگ " می نامند . زیرا حرف " ک " در زبان لاتین به طریقی نوشته می شود که مردمان این ممالک آن را " س " می خوانند . به همین دلیل هم به او " سیروس بزرگ " =

SYRUS DE GROTTE
می گویند .
فردا در پاسارگاد ، در منطقه ای میان تخت جمشید و شهر تاریخی شیراز ، مرکز استان هفتم میهنمان ، ایران یاران و عاشقان کوروش هخامنشی ، در " مشهد مرغاب = نام محلی است که آرامگاه کوروش کبیر در آنجا بنا شده است . " گرد می آیند که تا باری دیگر به جهانیان بگویند و بفهمانند که آنها نواده همان شاهنشاه بزرگ می باشند .
فرزندان مرد بزرگی که اعلامیه جهانی حقوق بشر را صادر نمود . در حالیکه نوادگان خودش در چنگال دژخیمانی اسیرند که نه از تبار بشرند ؛ و نه آن را می شناسند !
سپس دو روز بعد از آن ، ( نهم آبان 1388 ) زادروز کوروش دیگری است که در نهم آبان سال 1339 خورشیدی ، به عرصه این گیتی پا نهاد ؛ تا در چهل و نه سالگی اش مردم در اسارت مانده میهنش را ، از یوغ ننگین این دیوصفتان خون آشام رهائی ببخشد .
کوروش رضا پهلوی ، بعد از سه دهه فراغت از میهن ، و زادگاه باستانی خودش به سرزمین آریائیان باز خواهد گشت . می آید که تا نشان بدهد ، که در این کشور باستانی تفاوتی میان هیچیک از انسانهای ساکن در آن نیست .
مردمی که در آن زندگی می کنند ، از هر مذهب و قومی که باشند ؛ ایرانی بودن و نواده کوروش کبیر نامیده شدنشان ، به آنان این امکان را می دهد ، که با آسودگی خاطر به حیات انسانی خودشان ادامه بدهند و از هیچ ستمگر دیکتاتوری بیم و هراس نداشته باشند .
این مهم را ، مردمی که نوادگان وطن پرست پادشاه کبیرش کوروش هخامنشی هستند ؛ و در آن سرزمین کهن می باشند ؛ با خیزش جانانه شان در روز سیزدهم آبان همین سال جاری ، تحقق خواهند بخشید .
آخوند و ایادی اش به خوبی می دانند ؛ که عمر دولت و چپاول نمودنشان به سر آمده است . و هر چه زودتر و سریعتر ، باید که " جل و پلاسشان " را جمع بکنند ؛ و ایران گرامی را به یاران اصلی اش واگذارند . به کسانی که به حقیقت صاحبان آن دیارند ؛ و بیش از این به خودشان اجازه نخواهند داد ؛ که با خفت کنونی ، و زیر پرچمی که با علامت " سیکهای هندو " نقش یافته است ؛ زیست نمایند . آنها دیگر به چنین ننگی تن در نخواهند داد . هر چند که راه پ نشیب و فراز باشد و نوردیدن سنگلاخها دشوار به نظر برسد ؛ می تازند و پیشروی می کنند تا به جهانیان ، و بخصوص به غاصبان کنونی این سرزمین ارجمند بگویند که : " در خانه دل ، ما را ، جز یار نمی گنجد . "
آبان ماه 1388 هلند
محترم مومنی روحی

حكم4سال زندان برای كارمندسفارت انگلیس


وكیل مدافع حسین رسام از صدور حكم برای موكل خود از سوی دادگاه خبر داد.
عبدالصمد خرمشاهی وكیل مدافع حسین رسام در گفت و گو با فارس در خصوص صدور حكم موكل خود گفت: در مورد رسام دادگاه حكم صادر كرده ولی هنوز به بنده به عنوان وكیل مدافع وی ابلاغ نشده است لذا تا زمانی كه رسما حكم صادره از سوی دادگاه ابلاغ نشود نمی‌توانم در خصوص این حكم اظهار نظرم كنم.
وی افزود: البته در مورد حكم صادره در خصوص رسام با بنده به صورت شفاهی صحبت شده است.
وكیل مدافع رسام تصریح كرد: مشخص نیست كه چه زمانی این حكم به بنده ابلاغ خواهد شد ولی معمولا حكم پس از صدور به وكیل مدافع متهم ابلاغ می‌شود ولی این حكم هنوز به بنده ابلاغ نشده است.
خرمشاهی در خصوص خروج رسام از كشور نیز اظهار داشت: رسام اخیرا از زندان آزاد شده بود و تا هفته‌های اخیر خبر داشتم كه در ایران حضور دارد ولی در حال حاضر به طور دقیق نمی‌دانم كه آیا در كشور حضور دارد یا خیر.
وی در ادامه با اشاره به آزادی رسام از زندان تاكید كرد: رسام با تبدیل قرار بازداشت به وثیقه از زندان آزاد شده بود كه در این تبدیل قرار هیچ‌گونه منعی برای خروج از كشور هم نداشت.
این در حالی است كه برخی رسانه‌‌های خارجی از صدور حكم 4 سال حبس برای حسین رسام از سوی دادگاه خبر داده‌اند.
لینک زیر:خشم بریتانیا از حکم حبس برای کارمند سفارت این کشور در تهران

در میان 134 کشور ایران در جایگاه 128 ام تبعیض جنسیتی


براساس آخرین جدول شاخص تبعیض جنسی سالیانه اعلام شده، در میان 134 کشور نام ایران با شاخص 0.584 در ردیف 128 قرار گرفت. لازم به توضیح است که این شاخص بین 0 تا 1 متغیر است و به این معنی است که اگر شاخصی نزدیک 0 باشد تبعیض جنسی بسیار پایین است و هر میزان که به 1 نزدیک می‌شود تبعیض افزایش می‌یابد.
به گزارش فردا، بر اساس آماری که توسط مجمع اقتصادی جهان (برگزار کننده اجلاس داووس) ارائه شد،‌ 67٪ از کشورها در بحث تبعیض جنسیتی بهبود و پیشرفت داشته‌اند در حالی‌که 33٪ از کشورها نیز وضعیت بدتری داشته‌اند.
شایان ذکر است که مواردی نظیر فرصت‌های اقتصادی و میزان مشارکت زنان، سطح سواد،‌ بحث درمان و طول عمر و میزان مشارکت آنها در عرصه‌های سیاسی، 4 عنوانی هستند که برای سنجش این شاخص، مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.
طبق روال سال‌های گذشته، کشورهای اسکاندیناوی چهار رده برتر جدول را به خود اختصاص دادند. اما آمریکا و انگلیس سیر نزولی داشته‌اند.

"ملانی ورویر" سفیر سیار مسائل جهانی زنان می‌گوید: " چالش‌های اصلی زمان ما بدون حضور زنان قابل حل نیست. زنان کلید اصلی رشد اقتصادی هستند ،‌ در حالی هنوز در مراکز تصمیم گیری جایگاه خود را نیافته‌اند."

بر اساس گزارش منتشر شده مربوط به سال 2009‌ ، با توجه به رابطه مستقیم میان توسعه اقتصادی و حضور زنان در عرصه‌های سیاسی، 43 کشور در این زمینه پیشرفت داشته‌اند، در حالی‌که بیشتر کشورهای دنیا در مباحثی نظیر سطح سواد، میزان مشارکت اقتصادی در مجموع 40٪ پیشرفت داشته‌اند و در میزان مشارکت زنان در عرصه‌های اقتصادی آمار شگفت‌انگیز 83٪ داشته‌‌اند.
امسال ایسلند جای نوروژ را در صدر جدول گرفت. نکته قابل توجه این است که آمریکا نیز از ردیف 27 جدول به ردیف 31 سقوط کرد که یک روند نزولی را در پیش گرفته‌است چنانچه در سال 2006 جایگاه این کشور در رده 23 بود.
در پایان لازم به ذکر است که ایران در سال 2006 از میان 115 کشور با شاخص 0.580 در رده 108، در سال 2007 از میان 128 کشور با شاخص0.590 در رده 118 و در سال 2008 از میان 130 کشور با شاخص 0.602 در رده 116 جدول قرار گرفت.

فیلم

فیلم؛ اعتراض دانشجویان دانشگاه شاهرود

ضرب و شتم کارگران معترض و بازداشت دستکم 50 تفر


با دخالت نیروهای انتظامی چهارمین روز اعتراضات کارگران لوله چدنی اهواز به خشونت کشیده شد و تعداد زیادی نیز بازداشت شدند.
به گزارش واحد کارگری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، کارگران لوله چدنی اهواز در چهارمین روز اعتراضات خود در خصوص عدم پرداخت ده ماه حقوق خود اقدام به تجمع و راهپیمایی در چهارراه نادری و خیابانهای 30 متری و طالقانی اهواز کردند، نیروهای انتظامی که در طی روزهای قبل تنها نظاره گر این اعتراضات بودند در طی اعتراض روز جاری خواستار پایان یافتن اعتراضات و پراکنده شدن کارگران شدند.
با عدم قبول این خواسته نیروهای انتظامی از سوی کارگران معترض، این نیروها به جمعیت کارگران یورش برده و با این اقدام تجمع را به خشونت کشاندند، در این رابطه علاوه بر تعدادی از کارگران که زخمی شده اند، دست کم بازداشت 50 کارگر دیگر نیز گزارش شده است.
از سرنوشت کارگران بازداشت شده اطلاعی در دست نیست.

دستگیری 11 نفر از اعضای سپاه پاسداران در خاک پاکستان


به گزارش شبکه خبری العربیه، يازده تن از اعضاى سپاه پاسداران كه از مرز پاكستان به اين كشور نفوذ كرده بودند، دستگير شدند.

تلويزيون العربيه در گزارشی گفت، نیروهای امنیتی پاکستان 11 نفر از اعضای سپاه پاسداران را که از مرز سیستان و بلوچستان وارد خاک این کشور شده اند، دستگیر کرده اند.

یک منبع امنیتی در پاکستان اعلام کرد این افراد در حال حاضر برای انجام تحقیقات در یکی از بازداشتگاههای پاکستان به سرمی برند.
خبرنگار العربیه در پاکستان گفت، نیروهای مرزبانی پاکستان هنگام عبور اعضای سپاه پاسداران از مرز به آنها هشدار دادند تا به خاک ایران بازگردند اما افراد سپاه سرپیچی کردند وبه راه خود ادامه دادند وبه این دلیل هنگامی که وارد خاک پاکستان شدند توسط نیروهای مرزبانی دستگیر شدند.
به دنبال انفجار انتحاری اخیر درسیستان وبلوچستان که باعث کشته شدن چندتن از فرماندهان سپاه شد مقامات امنیتی جمهوری اسلامی سازمان امنیت پاکستان وچند کشورغربی دیگر را به حمایت از گروه جندالله متهم کردند.
جندالله مسئولیت انفجار اخیر را برعهده گرفته است وسپاه پاسداران نیز تاکید کرده است که پاسخ این حمله را خواهد داد

سلام بر پادشاه فقید ایران، محمد رضا شاه





آبان ماه هرسال در کنار ِ جشن ِ طراوت باران ِ آبانگان و روز کورش، دو جشن و سرور ِ دیگر، یکی در چهارم و دیگری در نهم آبان ماه در ذهن و ضمیر مردم ایران، جایگاه ِ ویژه ای دارد.
تا قبل از شورش ِ کور ِ سال پنجاه و هفت، هرساله در این دو روز بزرگ در تاریخ ایران، سراسر کشور را شور و شادمانی ِ بی همتایی فرا می گرفت، بطوریکه شهرها و روستاها، چون آسمان ِ پر ستاره، چراغ آویزان می شدند و مردم به رقص و پایکوبی می پرداختند.
دانش آموزان دختر و پسر با لباسهای رنگارنگین و با حرکات ِ موزون ِ نمایشی در شهرها و سالنهای ِ تاتر هنر نمایی می کردند.
بچه های دبستانی در صف های منظم، در خیابانها رژه می رفتند و پرچم سه رنگ ِ شیر و خورشید نشان ِ ایران را، در دستان کوچکشان، در هوا تاب می دادند.
شهرها را غوغای ِ شادمانی پر می کرد
همه جا شور بود و سرود بود و سرور
همه جا خنده بود و خوشی بود و خوشحالی
همه جا شادی بود و شادمانی بود و شادابی
همه جا شوق بود و ذوق بود و شیدایی
همه جا رقص بود و عشق بود و رعنایی
همه جا . . .
گویی شهرها شیرین شده بودند.
همه جا نقل بود و نبات و انواع شربت و شیرنی
در این میان بازار ماهی فروشان ِ لنگرود، سراسر شوق و رنگ و رقص بود
کام همگی شیرین و لبانشان خندان بود
اهل دلان و شب زنده داران، شب ِ شادمان ِ این روزهای ِ فرخنده ی پر فروغ ِ شادی سالار را، در زیر نور مهتاب، ساغرها را از باده پر می کردند و به میمنت و خجستگی، شراب ِ ناب ِ ارغوان را در کام می کردند و عسل عسل، غزل ِ عاشقانه را در گوش ِ جان فرو می دادند.




بده ساقی تو می از کوزه ی عشق
شود گلگون رُخم از باده ی عشق




بریز در کام ِ من خون ِ رگ ِ تاک
شوم مست وُ شبان در کوچه ی عشق
زیرا در جشن هایی شادمانی می کردند که در این روزها پادشاه ایران و ادامه ایشان متولد شده بودند.
و این غرور انگیز بود که بی دریغ شادی کنند و همه جا را گل باران و نقل افشان کنند.
اما افسوس، آن شادمانروزان ِ دوران ِ عشق سالار، بوسیله مشتی ضد شادی وسرور و با حمایت بیگانه گان در چنگال عزا پرستان، به روزهای ناله و گریه و برسر کوفتن و جِِر دادن خود تبدیل شد.
اما چه باک!
ما عاشقان ِ شادی و سرور و شادمانی، این دو روز مهم در تاریخ ایران را به کوری چشم ماتم سالاران و گریه پروران، همراه همه ی اعیاد و جشن های ِ سالار ِ نیاکانمان، با شوری توانا تر و شوقی بی همتا تر، جشن می گیریم و روح ِ پر فتوح پادشاه فقید ایرانزمین را شاد می کنیم و وارث پادشاهی در ایران را خشنود می سازیم.

درود بر شاهزاده رضا پهلوی، وارث ِ پادشاهی در ایران
نویسنده و سراینده: احمد پناهنده

هرگز نخواب کوروش



دارا جهان ندارد، سارا زبان ندارد، بابا ستاره اي در هفت آسمان ندارد ، کارون ز چشمه خشکيد، البرز لب فرو بست ، حتي دل دماوند، آتش فشان ندارد
ديو سياه دربند، آسان رهيد و بگريخت ،رستم در اين هياهو، گرز گران ندارد ،روز وداع خورشيد، زاينده رود خشکيد ، زيرا دل سپاهان، نقش جهان ندارد
بر نام پارس دريا، نامي دگر نهادند ،گويي که آرش ما، تير و کمان ندارد ،درياي مازني ها، بر کام ديگران شد ، نادر! ز خاک برخيز، ميهن جوان ندارد
دارا ! کجاي کاري، دزدان سرزمينت ، بر بيستون نويسند، دارا جهان ندارد ،آييم به دادخواهي، فريادمان بلند است ، اما چه سود، اينجا نوشيروان ندارد
سرخ و سپيد و سبز است ، اين بيرق کياني، اما صد آه و افسوس، شير ژيان ندارد ،کوآن حکيم توسي، شهنامه اي سرايد ، شايد که شاعر ما، ديگر بيان ندارد
هرگز نخواب کوروش، اي مهرآريايي بي نام تو، وطن نيز نام و نشان ندارد

اعتراضات کارگران لوله چدنی اهواز+فیلم

تراژدی درد زنان و کودکان کار؛ گزارشی از پشت صحنه صنعت خودروسازی کشور


ما قربانيان مافياي توليد خودرو در کشوريم/ مديران کلان توليد خودرو قطعات را با همان نرخ سال 1380 خريداري مي‌کنند/ كارتن‌هاي قطعات را دخترك 17 ساله‌اي كه از او به جاي ماشين حمل استفاده مي‌شود حمل مي‌كند.

ايلنا: صداي کوبش سخت صفحات ثابت و متحرک فلزي بر قطعات فولادي در فضاي نه چندان بزرگ کارگاه مملو از ذرات معلق و ريزبراده و حرکت تند دستان کوچکي که ظرافتشان را از دست داده‌اند با دقت اما سريع قطو.عات شکل گرفته را از زير دستگاه مي‌ربايند تا مبادا در يک لحظه کوتاه غفلت دست يا انگشتي در هر کوبش له يا کوبيده شود، فيلم عصر جديد چارلي را در ذهن به تصوير مي‌کشد؛ نمايه کوچکي از نمايشي که در آن انسان‌ها جزئي از ماشين شده و هم آهنگ با صداي چرخ دنده ماشين بي‌آنکه از مغز فرمان بگيرند هر صداي کوبش فرمان جديد را بر ايشان صادر مي کند: " بکوب ، بکش. بکوب ، بکش". اما بازيگران اين صحنه‌ها چارلي و چند هنرپيشه آماتور يا حرفه‌اي نيستند که تراژدي يک درد را به تصوير مي‌کشند آنها انسان‌هايي ضعيف در صحنه واقعي زندگيند. کودکان کار و زنان سرپرست خانوار در پشت صحنه صنعت خودروسازي کشور که سناريوگردان آن صاحبان سرمايه‌اي هستند که نه در قرن آهن که در عصر ريز پردازنده‌ها و در قرن بيست و يکم، به شيوه قرون وسطي در يک برده‌داري نوين انسان‌هايي دردمند را به استثمار کشيده‌اند. اينجا کارگاهي است در 5 کيلومتري شهر اراک که در آن با دستان زنان و کودکان کار قطعات سبک و سنگين يکي از شرکت‌هاي خودروسازي کشور توليد، بسته‌بندي و حمل مي‌شود.
صادقي و احمدي مديران و سرمايه‌گذاران اين شرکت هر چند شتاب‌زده و با استرس زياد به دليل حضور ناخوانده ما در شرکت در رابطه با کار به قول خودشان انساني‌، به کارگيري زنان و دختران به جاي نيروي کار قوي‌تر در کاري کاملاً مردانه، بر توجيه کلامي به جاي تفسير قانوني و منطقي تاكيد دارند اما ناخواسته حقايقي را که از ديد ناظران قانون پنهان مانده نه به عنوان تخلف و دورزدن قانون که عکس‌العمل بر عملکرد جريان پيچيده خودروسازي کشور براي ما بيان مي کنند!! پاسخ آنها در چرايي به کارگيري نيروي زن به جاي مرد در صنعت توليد قطعات خودرو و استفاده از پسران نوجوان را نمي‌شود از سر ساده لوحي يا شايد زرنگ پنداريشان توصيف کرد از آن روي که با جسارت تمام مي گويند: مردها دائم با هم مشاجره دارند، مواد مصرف مي‌کنند، خمارند و حوادث ناشي از کارشان بسيار است وقتي در مقابل کارکرد ضعيفشان اعتراض مي‌کنيم دست به يقه شده يا به راحتي و خونسردي مي‌گذرند و ... اما زنها چون مي‌ترسند کارشان را از دست دهند، اهل درگير شدن نيستند. دقت کارشان بالاتر است، ظريف کار مي‌کنند و ... قانع هستند!! وقتي از اين مديران ليست حقوقي و قرارداد كاري كارگران را مطالبه مي‌کنيم باز هم با همان جسارت مي‌گويند:" قبل از اين که آنها (منظور شان کارگران است) بگويند خودمان مي گوئيم. قراردادها سفيد امضاست، حقوق‌ها زير قانون كار و دستي دريافت مي‌شود و ليست پرداخت و دريافتي نداريم ".
در ليست بيمه آنها که به تأمين اجتماعي ارسال مي‌شود وقتي نگاه مي‌کنيم شايد براي پيشگيري از جريمه حقوق‌ها همه مطابق قانون کار آمده اما شنيده‌هاي ما از دريافتي‌ها چيز ديگريست بين 40تا 150 هزار تومان که اين حقيقت تلخ را هم متعجبانه مديران تاييد مي‌کنند و در توجيه عدم پرداخت دستمزد مطابق قانون کار به زنان و کودکان کار مي گويند: " اگر شما مي‌توانيد بهتر اداره کنيد شرکت را تمام و کمال تحويل بگيريد. خود ما قربانيان مافياي توليد خودرو در کشوريم. صنعتگران و مديران کلان توليد خودرو قطعات را با همان نرخ سال 1380 از ما خريداري مي‌کنند در حالي که همراه با تورم و افزايش نرخ مواد اوليه، نرخ کارگر نيز افزايش مي‌يابد و..."
" بوي مطبوع غذاي مديران و کارگران محروم از سهيمه غذايي "
چون ساعت حضورمان در شرکت هم زمان با وقت نهار است، بوي دلچسب غذا در محوطه کوچک مشام را نوازش مي‌دهد اما دلتنگي‌هامان وقتي افزون‌تر مي‌شود که از زبان مديران شرکت مي‌شنويم " کارگران سهميه غذا ندارند و هر کدام چيزي براي خودشان مي‌آورند. بوي مطبوع هم مربوط به آشپزخانه مديريت است چرا که در سالن غذاخوري کارگران، آشپزخانه کوچک 2 در 3، همه چيز مرتب است و حتي اثري از خرده نان يا دانه‌اي برنج روي زمين و در اطراف تنها ميز 4 نفره به چشم نمي‌خورد. در آشپزخانه(سالن غذا خوري) به راهرويي باريک که ظرفشويي و دستشويي و توالت مشترکاً در آن پيش‌بيني شده باز مي‌شود زني جوان ليوان‌ها را در داخل آبريز باريکي که در زير 4 شير آب (سرد) تعبيه شده با دستاني که سرخ شده شستشو مي‌دهد.
" تصوير ترس در نگاههاي ساده و معصوم "
در سالني كمتر از100 مترمربع دستگاه‌ها در کنار هم با سرعت تمام کار مي‌کنند و دختران نوجوان و زنان جوان بدون هيچگونه لباس کار ايمني، عينک و دستکش و گوشي در فضايي پر از صداي زبر و خشن قطعات را به زير دستگاه قرار مي‌دهند با ضربه محکم پا اهرم بالابرنده را به سوي بالا هدايت و پس از کوبش سخت صفحات بر قطعه سپر خودرو را از زير گيره بيرون مي‌کشند. سمباده مي‌زنند، صاف مي‌کنند و پس از شمارش در دسته‌هاي 50تايي و چيده شدن روي سطح مقابل دختري جوان که اندامش از بقيه درشت‌تر است دسته50تايي را در آغوش به سختي فشرده و به سوي ماشين حمل که پسرکي نوجوان، آن را مي‌راند خميده و لنگان قدم برمي‌دارد در سالن کوچک مجاور نيز قطعات ديگر که کوچکترند در بسته‌هاي يكهزار و 500 تا 4 هزارتايي شمارش و با نظم بسيار در کارتن چيده مي‌شوند و کارتن‌ها را دخترک 17 ساله که از او به جاي ماشين حمل استفاده مي‌شود در فرغون چيده و در گوشه اتاق روي هم قرار مي‌دهد تا توسط ماشين ديگر که پسر نوجوان ديگري رانندگيش را بر عهده دارد به سوي خودروهاي حمل بار منتقل شود. اگر چه طاهره که سابقه‌اش از همه بيشتر است(7 سال) در مقابل نگاه تيز کارفرما، پسر يکي از مديران، کمد پر از لوازم و ابزار و لباس ايمني را نشانمان مي‌دهد و علت عدم استفاده کارگران از اين وسايل را بي‌توجهي آنان به امکانات موجود عنوان مي‌کند اما در يک لحظه کوتاه غيبت کارفرما، با هراسي نمايان در نگاهش مي گويد: " حادثه کار کم داريم چون بچه‌ها دقت مي‌کنند اتفاقي برايشان نيفتد اما کار سخت و سنگين است. حمل بسته‌هاي سنگين، براده‌هاي فلزات معلق در هوا، خستگي بدون استراحت، بوي تند نامطبوع حاصل از تراش و سمباده قطعات با حقو 40 تا 150 هزار تومان درد همه بچه هاست. ناچاريم، از بدبختي روزگار اين جا کار کنيم اکثر اينها تنها نان آور خانه‌اند همسران مردان زنداني، بيکار، معتاد و دختران پدران پير درمانده از کار افتاده و يا لاابالي و بعد قسممان مي‌دهد: " خانم تو را به خدا به اينها نگوئيد بيرونمان مي‌کنند !؟"" اين التماس دعاي همه آن دردمندان است "
اداره كار : در بحث قراردادها خلاء قانوني هست
موحدي مسئول بازرس‌هاي كار سازمان كار و امور اجتماعي استان خلاء قانوني در بحث قراردادها را در كشور از مهم‌ترين دلايل وجود نيروهاي كار به اين شكل مي‌داند و مي‌گويد: چون بين عرضه و تقاضا در كشور در مبحث نيروي كار هماهنگي وجود ندارد متاسفانه اين‌گونه اتفاق‌ها گريزناپذير است. موحدي در رابطه با بحث اين شركت و استفاده از نيروي كار ارزان و سوء استفاده از كارگران زن اظهار مي‌دارد: بازديدي از اين شركت شده و گزارشاتي نيز موجود است.
وي با اشاره به عدم تناسب بين تعداد بازرسين كار و شركت‌هاي صنفي در استان مي‌گويد: با وجود 20 بازرس كار و 30 هزار واحد كاري و 180 هزار نفر كارگر چنانچه گزارشاتي مانند اين موضوع برسد حتماً موضوع را پيگيري مي‌كنيم اما واقعاً رسيدگي با اين تعداد كم بازرس بسيار كار مشكلي است.
در حالي که در اين شرکت توليد قطعه خودرو در اراك، که شايد نمونه‌اي از ده‌ها مدل كار در کشور باشد زنان و کودکان کار درپشت صحنه صنعت خودروسازي کشور با شيوه‌اي غير انساني استثمار مي‌شوند و با حداقل دريافتي افزايش توليد را رقم مي‌زنند اما وزير صنايع و معادن دولت نهم و دهم در مراسم رونمايي از خودروهاي ساخت جديد يکي از دو شرکت توليد خودرو در کشور در روز شنبه 8 مهرماه از افزايش بهره‌وري کاهش قيمت توليد و رشد 20 درصدي هزينه‌هاي نيروي انساني در صنعت خودروسازي کشور سخن به ميان مي‌آورد. به گفته محرابيان ثبات در قيمت خودروهاي داخلي موجب شده تا خودروسازان با افزايش بهره‌وري و توجه به نيروي انساني و کاهش قيمت مواد اوليه شرايط کاهش قيمت را در خودروهاي داخلي فراهم كنند. وزير صنايع و معادن در اين مراسم تصريح مي‌کند: " تحمل خودروسازان صنعت کشور را نجات داد ! وزير دولت عدالت محور که همواره در مراسم رونمايي با بريدن روبان از محصول نهايي بازديد مي‌کند غافل از آن است که در اين نجات بزرگ صنعت خودروسازي کشور انسانيت زير پا گذاشته شده و له مي‌شود و در پشت درهاي بسته انسان‌هاي ضعيف و دردمند در زير تازيانه درد کمرهايشان خميده و اندام‌هايشان در عنفوان جواني پير و فرسوده مي‌شود تا خودروسازان کشور با سودهاي کلان اقتصاد بيمار کشور را به ظاهر نجات دهند و خودرويي که قيمت تمام شده‌اش با احتساب پرداختي‌ها به نيروي کارانساني بسيار پائين‌تر از قيمت عرضه است با نرخ ده‌ها ميليون تومان به دست مصرف کننده برسد تا دولتي‌ها برخود ببالند که صنعت خوروسازي کشور همچنان روي پاست.
به لحاظ مصالح كارگران شركت و تعهد اخلاقي به حرفه خبرنگاري نام شركت و كارگران در اين گزارش نيامده اما اين موضوع دردناك به اطلاع كليه مسئولين ارشد استان، استاندار،‌ معاونان و ... رسانده شده و به دلايل ساده اين ظلم آشكار ديده نمي‌شود.

شعارنویسی بر اسکناس ها رژیم را کلافه کرده



خبرگزاری حکومتی ایرنا: رييس کل بانک مرکزي گفت: افرادی که اقدام به شعارنويسی بر اسکناس‌ها مي‌کنند در اصل ثروت و منابع ملي کشور را هدر مي‌دهند.
«محمود بهمني» با بيان آنکه به صورت شخصي با اسکناس‌هاي شعارنويسي شده برخورد نکرده‌ام، اظهار داشت: هر فردي که روي اسکناس اثري ايجاد کرده و حتي روي آن خطي کشيده، مرتکب جرم شده است.
بهمني ادامه داد: اهميت اين موضوع تا حدي است که حتي اگر فردي اسکناسي را به فرد ديگري مي‌دهد نبايد پشت آن را امضا کرده يا اثري بر آن از خود باقي گذارد.
رييس کل بانک مرکزي با اشاره به هزينه بالاي چاپ اسکناس براي دولت، گفت: اهميت اين موضوع در برخي از کشورها به ميزاني است که اگر اسکناس‌ها توسط افراد تاشده يا خطي روي آن کشيده باشند، بانک‌ها از پذيرش آن خودداري مي‌کنند.
وي با بيان آنکه، ‌اسکناس‌ها جزو منابع و ثروت ملي هستند، گفت: از آنجا که چاپ اسکناس هزينه زيادي را بر دولت و بانک مرکزي تحميل مي‌کند، به دليل بروز برخي مشکلات بانک مرکزي هر هفته مجبور به امحاي تعداد زيادي از آنها است که اين امر نيز هزينه‌هاي ارزي زيادي براي کشور دارد.
بهمني در پاسخ به اين سوال که آيا بانک مرکزي در صورت شعارنويسي بر روي اسکناس‌ها، طرحي براي جمع‌آوري آنها دارد يا خير ،گفت: هنوز در اين زمينه تصميمي ‌اتخاذ نشده و بايد براي آن برنامه‌ريزي کرد

یک زندانی با دستور یکی از مسئولان زندان مورد تجاوز جنسی قرار گرفت

روز گذشته یک زندانی در زندان رجایی‌شهر کرج با دستور مسئولین زندان توسط تعدادی از زندانیان مورد تجاوز جنسی قرار گرفت.
به گزارش واحد زندانیان مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز گذشته دوم آبان ماه یک زندانی به نام «عبدالله همتی» با دستور «علی محمدی» معاونت اجرایی زندان رجایی شهر کرج توسط تعدادی زندانی به سرکرده‌گی فردی به نام «عزیزی» وکیل بند، بند 4 - سالن 11 این زندان مورد تجاوز جنسی قرار گرفت.
به گزارش شاهدان عینی در پی بی‌احترامی این زندانی به معاونت این زندان، مسئول مربوطه خطاب به وکیل بند این سالن تلویحاً خواستار قتل این زندانی یا تجاوز به وی می‌شود که پس از خروج این مسئول از بند تنی از زندانیان بند به سرکرده‌گی وکیل بند سالن اقدام به ضرب و شتم و سپس تجاوز به این زندانی می کنند.
پس از این واقعه تنها واکنش مسئولین انتقال این زندانی به بند 5 این زندان گزارش شده است. تجاوز در زندان به خصوص در مورد زندانیان جوان و نوجوانانی که از «کانون اصلاح و تربیت» به زندان بزرگ‌سالان انتقل داده می‌شود، از مسائل و معضلات مطرح در زندان‌های ایران است. این عمل که عملی جنایت‌کارانه تلقی می‌شود در زندان رجایی‌شهر سابقه داشته و مسئولین این زندان هیچ اقدامی در صدد رفع این نوع جنایت‌ها انجام نداده‌اند.

رسانه حکومتی: دستگیری شبكه سيستم هرمی سازمانهای جاسوسی اسرائيل و آمريكا!

بزرگترين شبكه سيستم هرمي در كشور با نام Wall Street Trust طي يك عمليات گسترده شناسايي و سرشاخه هاي اصلي اين شبكه دستگير و تحويل مراجع قضايي گرديده شده است.
به گزارش "تابناک" نقل از منابع آگاه خبري اين شبكه توسط سازمانهاي جاسوسي اسرائيل و آمريكا طرح ريزي و هدايت مي شده كه هدف از انجام آن ضربه زدن به پيكره اقتصادي كشور مي باشد.
در حال حاضر متهمين و مديران اين شبكه با قرار بازداشت موقت در اختيار مقامات قضايي استان قم بوده و پرونده اين شبكه بزرگ هرمي در بازپرسي شعبه دوم دادسراي عمومي و انقلاب استان قم در حال رسيدگي مي باشد.
لازم به ذكر است اين سيستم يكي از بزرگترين شبكه هاي هرمي هدايت شده عوامل بيگانه در كشور مي باشد. همچنين ميزان مبالغي كه در اين خصوص به صورت ارز از كشور خارج گرديده شده است بالغ بر 60 ميليارد تومان مي باشد.

سرقت قرآن تاریخی با قتل خادم مسجد در کردستان


میراث آریا: سازمان میراث فرهنگی استان کردستان از سه سال گذشته برای محافظت و مرمت این قرآن تاریخی که هنوز در فهرست آثار تاریخی ثبت نشده است مراجعه می کرد اما تمام تلاش‌ها نتیجه ای نداشت.
رئیس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان کردستان گفت: سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان کردستان سه سال برای مرمت و ثبت این قرآ ن تاریخی تلاش می‌کرد اما خادم این مسجد اجازه ورود به محل نگهداری این قرآن را به کارشناسان سازمان نمی‌داد .
علی فعله‌گری افزود: در این راستا یک بار کارشناس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان برای عکس‌برداری و تصویربرداری به این مسجد رفت اما متاسفانه هیات امنای مسجد هیچ اجازه‌ای به وی ندادند .
رئیس سازمان میراث فرهنگی استان کردستان تصریح کرد: این قرآن از لحاظ تاریخی بسیار ارزشمند است و اقداماتی نیز در این زمینه توسط مسئولان ذیربط انجام شده است
فعله‌گری با بیان اینکه در این زمینه با پلیس بین‌الملل و یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان مذاکراتی صورت گرفته است ، اضافه کرد: خادم مسجد که از قرآن طی سال‌ها مراقبت می‌کرده، کشته شده است .
وی با بیان اینکه این فرد اجازه نمی داد کسی به قرآن دست بزند ، ادامه داد: این قرآن هیچ ارتباطی با سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان پیدا نمی‌کند .
فعله‌گری با بیان اینکه این قرآن متعلق به قرن هشتم هجری است ،خاطرنشان کرد: سازمان برای محافطت و مرمت از این قرآن سه سال مراجعه کرد و تلاش‌های خود را انجام داد اما نتیجه ای نداشت .
این قرآن خطی تاریخی در نیمه شب 27 مهرماه جاری از مسجد روستای کانی مشکان توابع شهرستان سنندج با قدمت تاریخی قرن هشتم به سال 1417 هجری قمری توسط افراد ناشناس به سرقت رفته است که در حین سرقت خادم مسجد مذکور با نام سلیمان اله کرمی 70 ساله به قتل رسیده است .

صدور احکام سنگین حبس تعزیری برای 40 تن از بازداشت شدگان وقایع پس از انتخابات


حسام ترمسي و اكبر اجدادي دو تن از بازداشت‌شدگان وقايع پس از انتخابات كه در كليه جلسات دادگاه‌هاي علني نيز حضور داشتند، از سوي شعبه 15 دادگاه انقلاب به 28 و 32 ماه حبس تعزيري محكوم شدند.
ترمسي و اجدادي در تاريخ 10 و 6 تيرماه در منزل و محل كارشان بازداشت شده و به بند 2- الف انتقال يافتند. آنها به مدت 45 روز در سلول انفرادي نگهداري شده و پس از آن به بند 240 منتقل شدند .
همچنين مطابق اخبار رسيده از بندهاي عمومي زندان اوين، بيش از 40 تن از بازداشت‌شدگان حوادث پس از انتخابات موسوم به " كف خياباني‌ها" احكام سنگيني از 2 تا 4 سال حبس تعزيري دريافت كرده‌اند. اين افراد كه غالبا نامشان نيز در رسانه‌ها مطرح نشده، عمدتا از سوي حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت شده و در بند 2-الف زندان اوين، نگهداري شده‌اند.

گفته مي‌شود، افراد مذكور در كليه جلسات دادگاه‌هاي علني حضور داشته‌اند و قاضي صلواتي به اتهامات ايجاد رعب و وحشت و اخلال در نظم و .. احكام سنگين حبس تعزيري براي آنان صادر كرده است. اكثريت اين افراد، فاقد هرگونه سابقه بازداشت و فعاليت سياسي هستند.
طبق اخباررسمي در وقايع پس از انتخابات بيش از 4000 نفر بازداشت شده‌اند. اين بازداشت‌ها كه هم‌چنان ادامه دارد، بطور عمده تحت‌نظر وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه صورت گرفته است.
هم‌اكنون شمار زيادي از بازداشت‌شدگان هم‌چنان در زندان اوين نگه‌داري مي‌شوند و براي بسياري از آنان حكم زندان صادر شده است.
کمیته گزارشگران حقوق بشر

روز کورش بزرگ و سنجش يابی امروز برای فردا



خرد چشم جان است، چون بنگری تو بی چشم، شادان جهان نسپری /شکوه ميرزادگی
به طور قطع نه تنها در سی سال گذشته بلکه هيچ گاه در کل تاريخ معاصر ما به اندازه ی چند ماه گذشته سخن از «حقوق بشر» بر زبان ما ايرانی ها جاری نشده است. در اين چند ماهه علاوه بر مردم عادی که معصومانه و از سر درد و تجربه و درکی ساده از مفهوم «حق»، از حقوق بشر گفته اند، و علاوه بر رسانه های ديداری و نوشتاری که بنا بر وظيفه ی خود صدای مردمان را بازتاب داده اند، اين برای اولين بار است که همه ی کسانی که در اپوزيسيون حکومت اسلامی جمع اند از «حقوق بشر» از دست رفته ی مردمان ايران سخن رانده اند ـ چه آن ها که سی سال است در اپوزيسيون فعاليت داشته اند و چه گروهی که در پی انتخابات اخير، و با اوج گرفتن حق کشی های آشکار و گستاخانه ی حکومت، به صف اپوزيسيون پیوسته اند.

اما آيا معنای اين «از حقوق بشر گفتن» آن است که همه ی آن افراد از حقوق بشر همان درکی را دارند که در اعلاميه ی جهانی ثبت شده، و برای بوجود آمدنش قرن ها تلاش و رنج مصلحان جهان بکار رفته است؟ و آيا «بشر» آن ها همان انسان يگانه ای است که بر فراز تمامی پديده های زمين و آسمان ايستاده است؟ و يا دم زدن از «حقوق بشر» در نزد برخی از اين جماعت وسيله ای است برای پيشبرد مقاصد سياسی يا منافعی خاص؟ و يا همزبان شدنی تقليدی است با مردمان کشورهای متمدن که آن ها نيز البته، در چند ماهه ی اخير بيش از هميشه از نقض حقوق مردمان بی گناه و بی پناه ايران گفته اند و می گويند؟

من البته از آن کسان نيستم که طلبکارانه بگويم چرا عده ای اکنون، پس از سی سال تماشای ضايع شدن حقوق بشر در همه ی ابعاد آن در حکومت اسلامی، به فکر حقوق بشر افتاده اند؟ چرا که فکر می کنم بيداری و آگاهی حق هر انسانی است و نه زمان معين دارد و نه چرای خاص. ولی به شرطی که اين «بيداری و آگاهی» مصلحتی نباشد و در پشت آن صرفاً حمايت از همان بشری باشد که قرار است همه چيز بر محور او بگردد و بس؛ بی هيچ تبعيض و حساب و کتابی.

در واقع، اگر که به جوهر و گوهر نهفته در تفکر مبتنی بر حقوق بشر توجه کنيم، می بينيم که مهم ترين عنصر آن خواستاری رفع «تبعيض» است، آنگونه که من بتوانم، بی هيچ تبعيض و تفاوت گذاری، به انسان و همه ی آن چه که برای راحت و سلامت اوست نگاه کنم و کاری به کار مذهب و عقيده و مرام و رنگ و نژاد و جنسيت او نداشته باشم.

اما، اندکی دقت در رفتارهای برخی از اهل سياست و انديشه ی اپوزيسيون متوجه مان می کند که حقوق بشر مورد نظر آن ها بيشتر شبيه به همان «حقوق بشر» ی است که حکومت اسلامی از آن دم می زند و به آن «حقوق بشر اسلامی» لقب داده است؛ حقوقی که تنها به کسانی تعلق دارد که در چارچوب ارزش ها و باورهای حکومت اسلامی می گنجند و «بشر» به حساب می آيند؛ و نه آن گونه که در اعلاميه ی جهانی تعريف شده؛ تعريفی که پايه و مايه اش احترام به فردانيت و کرامت انسان به طور عام و ضرورت به رسميت شناختن حقوق غير قابل سلب اوست.

برای اين که مشخص شود گوينده در کدام يک از دو سوی تعريف «حقوق بشر» ايستاده (حقوق مندرج در اعلاميه جهانی يا حقوق بشر سنجاق شده به پسوندی که ما به سليقه خودمان برايش می سازيم) نشانه های متعددی وجود دارد. اما اين نشانه ها معمولا و در مواقع عادی در پس پشت رفتارها و گفتارهای متظاهرانه ی افراد، و تا فرا رسيدن بزنگاهی غافلگير کننده، گم می شوند. در مواقع عادی و بی سر و صدا به راحتی بر شکنجه و رنج و زندان و فقر و بی عدالتی نسبت به شخص يا اشخاصی که از خودی های ما نيستند چشم فرو می بنديم؛ آن جا که تا حد دشمنی با مخالفين عقيده و مذهب و مرام خود در می افتيم، آن جا با بکن نکن های خود هم نقش ديکتاتورها می شويم؛ آن جا که از حقوق بشر می گوئيم اما کاری به کار زنی که آزادی لباس پوشيدن می خواهد نداريم، از حقوق بشر می گوئيم و اهميتی به کودکی که مورد تجاوز مردی به نام شوهر قرار می گيرد نمی دهيم، از حقوق بشر می گوئيم و به نقض حقوق معتقدان به مذاهبی غير از مذهب خودمان يا بی مذهبان باور نداريم. آری، نشانه ها فراوان اند، اما کو بزنگاهی که دست ها باز و طرز فکرها آشکار شوند؟

و يکی از آن بزنگاه ها همين روزها است که در آنيم و برخی از جشن های ملی ما فرارسيده اند يا در راهند. اکنون است که در بين اپوزيسيون افرادی را می بينيم که، درست به سبک حکومت اسلامی، برای جشن های ملی ما هم خودی و ناخودی می کنند، در مورد شخصيت های ملی هم تبعيض قايل می شوند، و عقايد سياسی يا مذهبی شان در تحسين يا تکفير اين شخصيت ها دخالت مستقيم دارد ـ حتی اگر اين شخصيت ملی کسی باشد که بيشترین اثرگذاری را در ارتباط با حقوق بشر داشته است. آن ها، بجای تکريم اينگونه انسان های استثنايی، به تحسين و پشتيبانی از کسانی برمی خيزند که در چارچوب خواست های سياسی يا مذهبی خودشان عمل می کنند ـ حتی اگر اين راه و روش شان صد و هشتاد درجه با آن چه در اعلاميه ی حقوق بشر آمده در تضاد باشد.

روشن ترين رفتار اخير اين گروه را می توان در آستانه ی فرا رسيدن روز کورش بزرگ به مناسبت صدور منشور حقوق بشر او ديد. اين افراد، در حالی که مدام در رسانه ها حضور دارند و در هر سخن و کلام شان اشاره ای به ضايع شدن حقوق بشر در سرزمين مان می شود و، به درستی، دولت احمدی نژاد و حکومت آيت الله خامنه ای را به نقض حقوق بشر متهم می کنند، و مردم را برای روزهای خاصی که بيشتر مذهبی اند فرا می خوانند اما حاضر نيستند يک کلمه از تنها شخصيت سرزمين مان بگويند که بيشتر از هر کسی در طول تاريخ نامش با نام حقوق بشر گره خورده است.

و درست همان گونه که خلخالی ها و خامنه ای ها با شخصيت های تاريخی ما روبرو شده اند و از آن ها به عنوان «جباران تاريخ» ياد می کنند، و درست همانگونه که افرادی چون احمدی نژاد کمر به تخريب و ويرانی همه ی نشانه های تاريخ قبل از اسلام ما بسته اند، آن ها با روشی ديگر روی از اين شخصيت های تاريخی ما، و از گذشته سرزمين ما برمی گردانند.

به اين ترتيب،و به نظر شما، آيا نبايد به درک و دريافت اين افراد از معنای «حقوق بشر» شک کرد؟ و آيا نبايد پذيرفت که برخی از اين افراد اشاره به حقوق بشری را فقط برای گذشتن از يک دوره خاص بکار می گيرند و قصد واقعی شان از «نقض حقوق بشر» دفاع از همفکران خودشان است که به وسيله ی احمدی نژاد و ولی فقيه به زندان و شکنجه دچار آمده اند، بی آنکه این نقض حقوق بشر شامل تمامی مردم ايران شود؟

بی توجهی اين افراد به سرنوشت کل مردم ايران، چه با ناديده گرفتن حقوق انسانی بخش عظيمی از مردم (که هم مذهب و هم فکر آن ها نيستند)، و چه با بی ارزش انگاشتن ارزش های ملتی که تاريخش از 1400 سال پيش شروع نشده و نمی توان حافظه ی چند هزارساله ی او را به خاطر منافعی دوره ای نابود کرد، کاملا نشان می دهد که آن ها چه درکی از حقوق بشر دارند.

ترديدی نيست که «حقوق بشر»، آن گونه که در اعلاميه ی جهانی وجود دارد، پديده ای مدرن است که در پی رسيدن انسان به ضرورت احترام به فردانيت و کرامت اش و به رسميت شناختن «حقوق سلب ناپذيرش » بوجود آمده است. اما در اين واقعيت هم نمی توان ترديد داشت که بدون شناخت همه ی پست و بلندهای کل تاريخ و فرهنگ بشری، و درک و دريافت تجربه های انسان تاريخی هرگز رسيدن به اين مرحله ی شکوهمند از تاريخ انسان ميسر نمی شده تا او بتواند مفهوم عام و جهانی «حقوق بشر» را چون نگينی بر تارک تمامی پديده های امروز جهان بنشاند.

بنظر من، فردی که خود را باورمند به حقوق بشر می داند، حتی اگر هويت ملی خودش برايش اهميتی نداشته باشد، لااقل می تواند چون مردمان ديگر دنيا، به کورش همچون نخستين رهبر سياسی جهان نگاه کند که ـ در اوج فتح بزرگش در بابل به جای زدن و کشتن و سوزاندن و دست و پا بريدن و سنگسار کردن از صلح و آشتی سخن گفته، به لغو بيگاری و برده داری همت کرده، و آزادی مذهب را فرمان داده است؛ همان ها که اکنون و در قرن بيست و يکم نيز در هر خواست انساندوستانه ای جلوه می کند. آخر چگونه ممکن است که يک باورمند به «حقوق بشر» کورش را بکلی ناديده بگيرد و از اشاره به او بپرهيزد جز اينکه نفرت از هر آن چه که به قبل از اسلام بازمی گردد چنان شيشه ی کبودی در جلوی ديدگانش گرفته باشد که توان بينايي اش نباشد.

نگاه کنيد به مردم امريکا و در ارتباط با شخصی چون آبراهام لينکلن، کسی که بيشترين جنگ های داخلی آمريکا را داشته است و انواع نقطه ضعف ها را برايش گفته اند، اما همو در سال 1863 (يعنی بيش از دو هزار سالی پس از کورش بزرگ) طی اعلاميه ای برده داری را در آمريکا محدود کرده است. بله، توجه کنيد، او برده داری را ممنوع نمی کند، بلکه محدود می سازد و تنها دو سال بعد است که، طی متممی بر قانون اساسی آمريکا، برده داری غير قانونی اعلام می شود. اکنون يک قرن و نيم است که نه تنها مردمان آمريکا، از مردمان عادی گرفته تا سياستمداران و روشنفکران اين جامعه، که بسياری از مردمان کشورهای اروپايي هر گاه که سخن از حقوق بشر پيش آيد، از ستايش او باز نمی ايستند؛ ستايشی که در همان سال 1865 نه تنها از جانب ليبرال های انساندوست و با فرهنگ، که از سوی شخصيت بزرگی چون کارل مارکس و از طرف انجمن بین المللی کارگران آغاز می شود، هنگامی که او نامه‌ای به آبراهام لينکلن می نويسد و انتخاب مجدد اش را به رياست جمهوری آمريکا تبريک گفته و موضع او را در برابر برده داری می ستايد.

به راستی آيا کورش بزرگ، که 2500 سال قبل چنين کاری را انجام داده اگر ارزش تحسين کردنی صد برابر لينکلن را نداشته باشد هم اندازه ی او نبايد که مورد تحسين مردمان سرزمين خودش قرار گيرد؟ مردمان دنيا که بسيار بيشتر قدر او را دانسته و می دانند.

من فکر می کنم اعلاميه ی حقوق بشر، و شخصی چون کورش که اولين منادی حقوق بشر بوده است، جدا از همه ی ارزش هایی که با خود دارند، ارزشياب بزرگی برای سنجش زنان و مردان سياسی و اجتماعی زمانه ی ما محسوب می شوند و چون خورشيدی عمل می کنند که بر همه ی تاريکی های تبعيض ها و حق کشی ها می تابد و آن ها را برجسته و روشن می کنند. و با اين ارزشياب است که می توان به تماشای افرادی که اکنون مقابل ما ايستاده اند، چه به عنوان سیاستمدار و شخصيت اجتماعی و چه به عنوان هواداران گروه ها و احزاب مختلف، پرداخت و ديد که کدامين فرد اهل تبعيض و حق کشی ـ از هر نوع آن ـ است، و چرا با همه شعارها که بر زبان دارد وقتی در چارچوب معيارهای حقوق بشری قرارش می دهيم نمره ی رد می گيرد.

آری، همين سنجه است که به ما می گويد، اگر باورمند به حقوق بشر هستيم، چه کسی را باور داشته باشيم و چه کسی را نه .

24 اکتبر 2009


sh@shokoohmirzadegi.com

پيام ندا بر روي تاكسي‌هاي نيويورك

سخنان خانم عبادی


خانم شیرین عبادی و قصهء خنده دار عدم ســکولاریزاتسیون در ایــــــران عزیزاز دیروز که این آیه یاس خانم شیرین عبادی را خواندم، متحیر از اینکه براستی برای چه به خانم عبادی جایزهء صلح جهانی را داده اند؟مانده بودم، ولی حتی برای کودکان مهاجر ایرانی در کشور های صنعتی بوضوح آشکار است که ماهیت نظام جمهوری اسلامی نه فقظ چهره جنایت پیشه اش از کجا آب میخورد بلکه وابستگی ودرماندگی این نظام به کشورهای صنعتی ، چشم گیر است. ماهیت خشونت بارش ، بربریتش و تمامی اشکال زشت و پلید آن از ستون فقرات مذهب است.مذهب در سیاست همیشه همین برد را داشته ودارد. خشونت بی انتها،عدم درک و منطق، توتالیریته بی چون وچرا.... و موارد بسیار دیگری.از طرفی حظور مذهب در کشورهایی چون مراکش و یا مالزی ویا پاکستان و اندونزی برای این خانم محترم تفاوتهای عمیقی خصوصآ در زمینهء آزادی و حقوق زنان مقرر میدانند.در حالی که بررسیهای علمی دائمآ خلاف این موضوع را به اثبات رسانده اند.در مالزی ودر اندونزی وحتی در پاکستان برای زنان از مجازات های شرعی اسلامی مثل قطع اعزای بدن، آتش زدن ناموسی، حتی توسط قانون گذاران بچشم می خورد.منتهای مطلب این است که در ایران در مورد جنایتهای دولتی ،جمهوری اسلامی مقام و رتبهء نخست را بخود تخصص داده است.برای خانم شیرین عبادی بسار متآسفم که در قبال تعهد ملی که بشانه ایشان قرار دارد عدم سکولاریزاتسیون و نظام لایئک را برای آنان بخواب میبیند.این تحول تاریخی مدتهاست که مردم ایران در پی وقوع آن هستند.و مستکبرین همیشه در وقوع آن خدشه ببار آورده اند. شیرین عبادی:دولت سکولار در حال حاضر در ميان مردم ايران خريداری ندارد

نامه اى به خداوند !


خداوندا ضمن عرض سلام و ارادت بندگى اميدوارم كه حالتان خوب باشد و هيچ كدورتى نداشته باشيد ! بار الها اگر از احوالات ما جويا باشيد به لطف شما هيچ حالمان خوب نيست ! نه شبمان شب است و نه روزمان روز ! از دست كسانى كه خود را نماينده شما مينامند بدون آنكه هيچ مدركى دال بر صحت اين ادعايشان از جانب حضرت عالى ارائه دهند ! قوانينى را بر ما تحميلل كرده كه ادعا مينمايند از جانب شما است باز بدون ارائه مدرك ! آنها به بهانه ماموريت از طرف شما در همه زواياى زندگى خصوصيمان دخالت مينمايند باز هم بدون ارائه هيچ مدركى ! آنها حتى در طرز لباس پوشيدن خوردن نوشيدن خوابيدن حرف زدن وروابط ما با ديگران به بهانه ماموريت از جانب شما دخالت مينمايند باز هم بدون ارائه مدرك . آنها به موى سر زنان ما گير داده اند . گويا از جانب شما چنين ماموريتى دارند ! خوب خداوندا اگر چنين بود و ديدن موى سر آنها اشكال داشت خودتان زنان را طاس مى آفريديد ! ديگر لازم نبود زنان در اين شرايط سخت اقتصادى هزينه حجاب را هم تحمل نمايند ! آنها ما را پاى صندوقهاى راى ميكشانند سپس بدون توجه به راى ما خودشان كس ديگرى را از صندوقها بيرون ميكشند . درست مثل تردستها ! آن كس هم گويا هاله اى هم دور سرش دارد ( تا محتويات داخل آن را استتار نمايد ! ) باز هم اظهار ميدارند كه خواست شما بوده اين بار هم بدون ارائه مدرك ! مى آييم تو خيابان كه بگيم حرفاتون را باور نداريم عوض آنكه استلال نمايند گلوله بارانمان ميكنند بعدش ميگويند كى بود كى بود ما نبوديم ! خدا جان قديما وقتى دوران زندگى يكى توى اين كره خاكى به پايان ميرسيد شما مامورى داشتيد به نام عزرائيل كه جان آن كس را ميگرفت و تحويل شما ميداد ! ولى امروزه در مملكت ما كسانى پيداشده اند كه كار آن مامور شما را انجام ميدهند ! و اين امر ممكن است منجر به بيكارى آن مامور شما گردد ! حتما آن مامور در فكر يافتن شغل ديگرى است ! خداوندا وقتى با آنها بدرشتى حرف ميزنيم و حقوق از دست رفته مان را طلب مينمائيم ميگويند كه ما با شما محاربه كرده ايم . و به اين بهانه چه بلاهائى به اسم شما سرمادر ميارند ! در صورتيكه روحمان هم از درگيرى با شما خبردار نيست ! وقتى به نرمى هم خواهان اعاده حقوقمان هستيم به ما ميگويند برانداز نرم ! باز هم همان بلاها را سرمان مى آورند ! حال خدا جان به ما بگو چگونه سخن بگوئيم كه گرفتار ماموران ادعائى شما نگرديم ! ارادتمند شما ...

نماینده موزه بریتانیا در مورد منشور کوروش برای معامله با رژیم به ایران سفر می‌کند


ایران ب ب ب
نماینده ای از موزه بریتانیا برای گفت و گو با مقامات موزه ملی ایران در مورد جزئیات و نحوه قرض دادن منشور کوروش، به تهران سفر می کند.حمید بقایی، رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ایران به واحد مرکزی خبر گفته است: "قرار است در دیدار با نماینده موزه بریتانیا، در باره نحوه انتقال و تاریخ نمایش این منشور باستانی مذاکره شود تا بتوانیم شاهد نمایش نخستین منشور حقوق بشر جهان در کشورمان باشیم".روابط عمومی موزه بریتانیا نیز در ای میلی به بی بی سی فارسی، موضوع سفر یکی از کارکنان این موزه را به ایران تأیید کرد.هانا بولتون، رئیس روابط عمومی موزه بریتانیا می نویسد که رئیس این موزه در نامه ای به تاریخ ۲۰ مهر (۱۲ اکتبر) موضوع سفر نماینده موزه را به آقای بقایی اطلاع داده است.پیش تر سازمان میراث فرهنگی ایران اعلام کرده بود که موزه برتانیا در مورد انتقال قرضی منشور کوروش به ایران "تعلل" می کند و هشدار داده بود که ممکن است همکاری خود را با این موزه قطع کند.در اطلاعیه سازمان میراث فرهنگی ایران آمده بود که مدیران موزه بریتانیا در مکاتباتی که با مقامات ایرانی داشته اند، علت "تأخیر" در انتقال این منشور را "ناآرام بودن فضای سیاسی ایران" عنوان کرده اند.منشور کوروش، استوانه ای است سفالی که فرمان کوروش بزرگ، پادشاه هخامنشی در مورد رفتار با مردم بابل پس از فتح این شهر به خط میخی بر آن نوشته شده است.این فرمان به دلیل مضمون انسان دوستانه اش توسط عده ای از کارشناسان به عنوان نخستین سند حقوق بشر تاریخ معرفی می شود.منشور کوروش بیش از صد سال پیش توسط باستانشناسان انگلیسی در باقی مانده های شهر بابل در جنوب عراق پیدا شد و از آن زمان تا کنون در موزه بریتانیا نگهداری می شود.این منشور پیش تر هم در جریان جشن های ۲۵۰۰ سال شاهنشاهی ایران در زمان حکومت محمدرضا شاه پهلوی برای مدتی به ایران منتقل شده بود.بی بی سی

پیشنهاد رژیم برای مبادله گروگان فرانسوی با قاتل بختیار

رادیو فرانسه: در بازگشت از تهران، عبدالحی واد رئیس جمهوری سنگال امروز پنج شنبه در پاریس گفت که به ازای آزادی دو تن ایرانی دربند درفرانسه، ایران آماده است با خروج کلوتید ریس شهروند فرانسوی ازاین کشورموافقت کند.
برنارد کوشنروزیر امورخارجۀ فرانسه چنین تبادلی را "غیر قابل قبول، شرم آور و غیر قابل تصور" خوانده افزوده است که "کلوتید ریس بی گناه است، هیچ کاری جزعکس برداری با دوربین کوچکش درمیان چندین هزار نفر" نکرده است. به گفتۀ وی" حتی اگر دولت فرانسه می خواست هم نمی توانست در کارقانون دخالت کند".
در گفتگوئی با رادیوی "اوروپ 1 " امروز در پاریس، رئیس جمهوری سنگال تذکر داد که در ایران "با فردی ملاقات کرده است که به شرط آزادی دو ایرانی از زندان های فرانسه، آمادۀ رها کردن کلوتید ریس است". عبدالحی واد پیشنهاد کرده است که تبادل دو تن در سنگال انجام شود. وی اضافه کرد که این موضوع را با مسئولان فرانسوی نیز در میان گذاشته است.
کلوتید ریس یک دختر جوان فرانسوی که است درایران تدریس می کرده است. وی دراول ژوئیۀ گذشته دراصفهان درحال عکس برداری از تظاهرات دستگیر شد. این تظاهرات پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری برپا شده بود. وی درپی دستگیری محاکمه و در نیمۀ ماه اوت مشروط برآنکه از سفارت فرانسه خارج نشود، از زندان رها شد. یکی از دو ایرانی در بند در فرانسه، علی وکیلی راد است که در سال 1994 به اتهام قتل شاپور بختیار، آخرین نخست وزیرشاه ایران، درپاریس، دستگیر شده بود.

عکس یادگاری

اگر عکس بالا را به یک دانشجوی فلسفه نشان بدهید ممکن است دو ساعت برود توی بحر آن و به این فکر کند که اصولا هدف از زانوزدن وگرفتن چنین عکسی چه بوده است؟ نظر ارسطو و سقراط و افلاطون در این باره چیست؟ و هزاران سوال دیگر.
اگر این عکس را یک روانشناس نگاه کند ممکن است به شما بگوید: به احتمال زیاد اون سیبیلو که سفت و سخت به لاجوردی مالیده ، در تدارک یاد دادن روشهای تواب ساختن است .
اگر این عکس را به یک شاعری با روحیه ای لطیف نشان دهید ممکن است یک شعر جانسوزی در وصف فراغ لاجوردی با رفقایش بسراید که دل هر خواننده ای را بدرد بیاورد.
اگر این عکس را به یک حسابدار نشان دهید فورا ماشین حسابش را درمی آورد و حساب میکند اگر قیمت خرید هر سیاسی را بطور متوسط پنج هزار تومان و عمر مفید هرکدام را دو سال و ضریب استهلاک آنها را 20% فرض کنیم و تعداد کل انها را 5567 عدد منظور کنیم اکنون میتوانیم تخمین بزنیم که دارایی موجود در اوین پس از کسورات قانونی به چیزی در حدود چند صد نفر می رسیم ( چون بقیه اعدام شده اند ) که نصف آن شامل مالیات برتوابین میشود و بقیه اش هم مال خود خداست و شریک قانونی نبوی.
اگر یک مهندس به این عکس نگاه کند ممکن است این سوال برایش بوجود بیاید که مرکز ثقل اسلام کجاست؟ نیروهای وارده به دیواره های جانبی مسلمان خارج ازکشورکه سیاسی و اپوزسیون هم هست از چه مدل ریاضی پیروی میکنند؟ ایا میتوان یک میکروپروسسوری روی آن نصب کرد که تعداد مسلمانان نظم نوین را ثبت و ضبط کند؟ آیا بجای سیستم مکانیکی قفل و زنجیر بر در کاخ سفید میتوان از امواج مخابراتی استفاده کرد؟
آیا مسلمانان زهوار دررفته و درب و داغون را میتوان دوباره بازیافت نمود؟ خود محتویاتشان را چطور؟
و اما اگر این عکس را به یکی از برو بچه های کاخ سفید نشان بدهیم اولین سوالی که از شما می پرسد این است که:
«اینجا» کجاست؟؟
اینهایی که زانو زده اند الان کجا هستند؟ و به کدام قبله نماز میگذارند ؟
رییس یکی از زندانهای بزرگ ایران معاون خود را احضار و به او می گوید:
"روز دوشنبه، حدود ساعت 7 غروب، ستاره دنباله دار هالی دیده خواهد شد. نظر به اینکه چنین پدیده ای هر 78 سال یکبار تکرار می شود، به همه زندانیان ابلاغ کنید که قبل از ساعت 7، با بسر داشتن چفیه بسیج، در حیاط زندان حضور یابند تا توضیحات لازم داده شود. در صورت بارندگی مشاهده هالی با چشم عریان (غیر مسلح) ممکن نیست وبهمین خاطرزندانیان را به سالن نهارخوری هدایت کنید تا از طریق نمایش فیلم با این پدیده شگفت آشنا شوند".
معاون خطاب به سر بازجو:
"بنا بدستور جناب برادر رییس، ستاره دنباله دار هالو روز دوشنبه بالای زندان طلوع خواهد کرد. در صورت ریزش باران، کلیه زندانیان را با چفیه بسیج به سالن نهار خوری ببرید تا فیلم مستندی را درباره این نمایش عجیب که هر 78 سال یکبار در برابر چشمان عریان اتفاق می افتد، تماشا کنند".
سربازجو خطاب به خود بازجو:
"بنا بدرخواست آقای معاون، قرار است یک آدم 78 ساله هالو با چفیه بسیج و بدن عریان در نهارخوری زندان فیلم مستندی درباره امنیت در روزهای بارانی نمایش دهد".
بازجو خطاب به تواب:
"همه زندانیان بایستی روز دوشنبه ساعت 7 لخت و عریان در حیاط زندان جمع شوند و به آهنگ بارون بارونه گوش کنن".
تواب خطاب به استاد خود :
"آقای رییس روز دوشنبه 78 سالش میشود و قرار است در حیاط زندان و سالن نهار خوری بزن و بکوب راه بیفته و گروه هالو پشمالو برنامه اجرا کنه.هرکس مایل بود میتونه برهنه بیاد ولی چفیه بسیج لازمه ".
استاد استحاله شده خطاب به مردم :
هر کس مخالف اسلام و من است فقط 5 درصد است و چرا هنوز زنده هستید ؟
در این چند سالی که پرتم کردند بیرون ، خیلی زور زدم تا دوباره بزرگی از سر گیرند تا افتخار گرفتن عکس یادگاری با مرتضوی را هم از دست ندهم ولی هیاهوی مردم باعث شد تا دور از هیاهو بی خیال همه چیز بشم . هاله بشم ، هلو بشم و کار خودم رو بکنم . راستی اگه گفتید کار من چیه ؟
اسماعیل هوشیار
hoshyaresmaeil@yahoo.com
20.10.2009
ژنو عکس بالا:ابراهیم نبوی درکنارلاجوردی دردهۀ 60 درسالهای سرکوب

وقتی "بچه بازجو" مجری شود، صفار لنگه کفش می‌خورد! +عکس+فیلم


امروز، خاطره پرتاب لنگه کفش از سوی خبرنگار عراقی به سمت جرج بوش یک بار دیگر با پرتاب لنگه کفش یکی از دانشجویان سبزپوش معترض به صفار هرندی در دانشگاه تهران زنده شد. به گزارش موج سبز آزادی، صفار هرندی، از حامیان و دست‌اندرکاران دولت کودتا امروز در دانشکده فنی دانشگاه تهران حضور یافت و با واکنش اعتراضی شدید دانشجویان مواجه شد. میزان اعتراضات دانشجویان آنقدر شدید بود که کنترل برنامه از دست مجری خارج شد و صفار هرندی با هو کردن دانشجویان و شعار یاحسین میرحسین مواجه شد و نتوانست سخنان خود را برای دقایقی آغاز کند. دانشجویان سبزپوش با توزیع مچ‌بندهای سبز در این برنامه حضورشان چشمگیر بود. سخنان ثابتی، رئیس بسیج دانشگاه تهران و صفار هرندی بارها با هوکشیدن دانشجویان مواجه شد و در میان برنامه این اعتراضات تا آنجا بالا گرفت که یکی از معترضین به سبک الزیدی خبرنگار عراقی لنگه کفشش را به سمت صفار هرندی پرتاب کرد. صفار هرندی بدون ارائه منبع مشخصی تعداد بسیجیان کشته شده در حوادث پس از انتخابات را ده نفر معرفی کرد که با اعتراض دانشجویان مواجه شد. وزير سابق ارشاد که چندی پیش به دست احمدی نژاد برکنار شده بود، طی سخنانی تملق‌آمیز گفت: امروز که موسوي سکوت چند ساله خود را شکست بايد ممنون احمدي نژاد باشد که چنين شرايطي را براي او فراهم کرده است. او در نهایت مجبور شد به علت اعتراضات شدید و برای جلوگیری از فضاحت به بار امده‌ای نظیر آنچه برای حداد عادل و دانشجو رخ داده بود، دانشگاه را ترک کند. دولتی که تا دیروز پرتاب لنگه کفش به سمت جرج بوش را افتخاری بزرگ برای آن خبرنگار عراقی می‌دانست و حاضر شده بود به او پناه دهد به روزی افتاده که اعضای سابق و حامیان امروز کابینه خودش با لنگه کفش‌های معترضینشان روبرو می‌شود و در نهایت خفت و خواری کسانی که روزی سکان فرهنگ این مملکت را به دست گرفته بودند، از سوی دانشجویان هم تحمل نمی‌شود و مجبور به ترک دانشگاه می‌گردند.
فیلم،دانشگاه پلی تکنیک ۲۷ مهر،دانشجویان به صفار هرندی :قاتل برو بیرون

http://www.youtube.com/watch?v=mEkyu9nu3j4

اعدام سه نوجوان به نامهای صفر انگوتی، محمدرضا حدادی و ...

پس از مرگ بهنود شجاعی نوبت به سه نوجوانی رسیده است که سن کمتر از ۱۸ سال به اتهام قتل عمد دستگیر و راهی زندان شده اند. صفر انگوتی در ۲۹/۷/۱۳۸۸ به پای چوبه دار خواهد رفت و محمدرضا حدادی و امیر امرالهی نیز بر حسب شنیده ها در هفته آینده اعدام خواهند شد. تلاشهای فراوانی برای جلب رضایت اولیاءدم و توقف اجرای حکم آنها شده ولی متاسفانه تاکنون به نتیجه مطلوبی نرسیده است. در کنار این سه نوجوان بهمن سلیمیان در اصفهان، عباس حسینی در مشهد، رحیم احمدی و محمد جاهدی در شیراز از جمله دیگر نوجوانانی هستند که هر لحظه امکان دارد جانشان گرفته شود. برخی از خانواده های اولیاءدم موافقت خود را به شرط دریافت دیه اعلام خواهند نمود ولی خانواده موکلینم در شرایطی نیستند که بتوانند دیه مورد نظر خانواده ها را پرداخت کنند.

کشف 4 جسد در یکی از پایگاههای سپاه پاسداران


در جریان خاکبرداری یکی از پایگاههای متروک سپاه پاسداران در منطقهی ثلاثباباجانی پیکر 4 تن با لباس کردی پیدا شد.
به گزارش خبرگزاری کردستان، این محل که قبلاً یکی از پایگاههای سپاه پاسداران رژیم بود، اخیراً به مردم فروخته شده و مردم منطقه هنگام خاکبرداری محل، 4 جسد مزبور را پیدا نمودند.
تاکنون از هویت این اجساد اطلاعی حاصل نشده است.

به ياد رضا شاه كبير و محمدرضا شاه فقيد

با تشکر از مانی بهروز

http://mpahlavi.blogspot.com
رضا شاه و محمدرضا شاه پهلوی
به مناسبت فرارسيدن آبان ماه كه روزهای تلخ درگذشت دو شاهنشاه پهلوی را به ياد مياورد تصميم دارم ضمن گراميداشت ياد اين پدر و پسر كارنامه اعمالشان را برای نسل جوان در اينجا قرار دهم .
نكته جالبی وجوددارد. مخالفين اصلی اين پدروپسر چهار گروهند :
1- طرفداران ماندگاری جمهوری اسلامی( ازجمله اصلاح طلبان و مصدقيها) كه حاضرند ايران نابودشود اما شاهنشاهی پهلوی بازنگردد. دزديهای مالی فجيع در اين سالها همگی مربوط به اين گروه است. البته بسياری از نسلهای جوانشان ديگر مثل والدينشان از پهلويها كينه ندارند چون عملكرد سياه همفكران پدرومادرهايشان را ديده اند. آن گروهی كه هنوز طرفدار جمهوری اسلامی مانده اند فقط برای منافع مالی است و نه كينه از شاه... جوانان اين گروه بشدت نسبت به نسل قبل متحول شده اند و خيليهايشان خواننده من نيز هستند.



2- بازماندگان سلسله قاجار كه كينه عجيب و البته قابل دركی از خاندان پهلوی دارند آنهم برای اينكه هنوز فكر ميكنند اگر رضاشاه نبود آنها هنوز بر مسند قدرت بودند. اين كينه در نسل جوان اينها نيز كم و بيش ديده ميشود هرچند زجری كه اين نسل جوان از رژيم اسلامي ديدند كينه كوركورانه شان از پهلويهاراكم كرده است.
http://www.box.net/shared/6zxxouusc8
3- توده ايها و طرفداران شوروی – متاسفانه اين گروه تفكرات فوق العاده يخ زده و كينه توزانه ای نسبت به سلسله پهلوی دارند و در قرن گذشته خيانتهای خواسته يا ناخواسته زيادی به مردم ايران كرده اند .طرز تفكر اين گروه كه متاسفانه پدرم نيز جزو آنهاست آنهارااز كشورهايی مانند امريكا بطرز بيمارگونه ای بيزاركرده و نفرتشان پايان ناپذير است. اين افراد حاضرند به فلاكت بيفتند ولی فكرشان درمورد امريكا و يا حداقل شاهان پهلوی عوض نشود. بسياری ازآنها پس از انقلاب در ايران همرنگ جماعت شدند.بسيار‍‍یشان ريش گذاشتند و ... ولی هنوز حرف از خاندان پهلوی آنها را رو به سكته مياندازد. پدرم از استثنائات بود و شايد هم بخاطر من سرانجام حاضرشد از تعصباتش دست بردارد وواقعيت را بپذيرد.
4- مجاهدين - كه بدليل رهبری غلط رو به انزوال هستند و در سرنگوني شاه مانند توده ايها نقش بزرگي داشتند و توسط خمينی قلع و قمع شدند و پاسخ مبارزاتشان بر ضد شاه را گرفتند اما كينه ابلهانه اين گروه از خاندان پهلوي درست مثل توده ايها و كمونيستها هرگز پايان نگرفت!
سخن من بيشتر با دو گروه اول است. چون بدليل شكست كمونيسم در دنيا و عملكرد زشت و ابلهانه توده ايها در همدستی با خمينی كثيف ،كمتر جوانی حاضر به ورود به اين گروههای منفعل و سراسر كينه است. فرزندان بسياری از دوستان پدرم در ايران كه در اين گروه جای دارند يا سلطنت طلب شده اند يا طرفدار سرسخت امريكا!! وچون روی سخن من با جوانهاست بنابراين بااين گروه سالخورده و منجمد كاری نخواهم داشت. http://www.box.net/shared/kxyavhskc4


سخنان مستندی از يكی از ارزنده ترين تاريخدانان معاصر ، دكتر مهرا ملكی در مورد رضا شاه و همچنين يك بررسی كلی بر كارنامه رضاشاه توسط رضا فاضلی برايتان آماده كرده ام كه اميدوارم منبع موثقی باشد برای رجوع دادن مخالفين شاهان پهلوی به آن. اطمينان دارم اگر دوگروه اول كه در بالا عنوان كرده ام ، اين فايلهارابشنوند و كمی بيانديشند نظر منصفانه تری نسبت به اين پدر و پسر پيداخواهندكرد.
آيا رضاشاه را انگليسيها آوردند؟ - دكتر مهرا ملكی( با مدارك تاريخی)
http://www.box.net/shared/w1wuaqwow4
بررسی اتهام وابستگی به انگليس و دموكرات نبودن رضاشاه –رضافاضلی
http://www.box.net/shared/kxyavhskc4
كارنامه 16 ساله سلطنت رضاشاه و عكس العمل توده ايها – رضا فاضلی
http://www.box.net/shared/6zxxouusc8
پيشرفت 25 سال آخر سلطنت محمدرضاشاه پهلوی و مقايسه آن با حكومت مصدق – رضا فاضلی
http://www.box.net/shared/axxjp0gg80
يادشان گرامی باد

به مناسبت چهارم آبان سالروز تولد محمدرضا پهلوی شاه دلسوز

فرخنده باد هشتاد و هشتمین زادروز محمدرضاشاه عزیز و مهربان که با رفتنش خوشبختی را از ایران برد و با قلبی شکسته و دردمند از ناسپاسی مردم ایران به آسمانها پرکشید ...
و مردم ایران همچنان تاوان میپردازند...
صدای شاه فقید درحال بیان اهداف آینده اش و توضیحات رضا فاضلی
http://www.box.net/shared/soum83kqo4 .
سخنان یکی از مخالفین شاه (دکتر نوری زاده) در مورد خاندان پهلوی
http://www.box.net/shared/po5db2beoc .
درانتهای اين پست اين ويديو كليپ زيبا و در عين حال پرسوز را كه شامل صحته های تاريخی بسيار ديدنی است به محمدرضا شاه فقيد تقديم ميكنم هرچند دير است ولی به نوبه خودم باتقديم اين كليپ قدردانی خودم را از اين مرد بزرگ اعلام ميدارم... روانت شاد ای شاه ميهن دوست
http://www.box.net/shared/gfmn1ib8co

چشم خمینی و سایر متعفنین اسلامی روشن!



اینهم نسل جوان محجـبه ایران :)

تقدیم به محمد و آل محمد!!

سیاست انگلیسی

اگر در گوگل با فیلتر شکن به زبان انگلیسی کلمات خمینی ، ویلیام ریچارد ویلیامسون و پدر را جستجو کنید متوجه می شوید که پدر خمینی انگلیسی ( مسلمان شده مانند سلمان رشدی با نام مستعارحاجی عبدالله ) بوده و مادرش اهل کشمیر هندوستان بوده است(به لینک های زیر مراجعه کنید)
اما جالب تر از این ، ثبت کردن فرهنگ مادری او روی پرچم ایران عزیز است
در زیر علامت پرچم جمهوری اسلامی را می بینیم



http://www.venusproject.com/ecs/mullahs_legitimacy.html
http://www.haji-williamson.com/profile.php http://iranpoliticsclub.net/flags/IPC/index.htm

http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.freewebs.com/dalvir01/KHALISTAN.jpg&imgrefurl=http://www.freewebs.com/dalvir01/pictures.htm&usg=__WIjue56vcWgX2CJICvKoMvrRi_U=&h=650&w=847&sz=183&hl=en&start=4&um=1&tbnid=ZHkIiNz6Cay4pM:&tbnh=111&tbnw=145&prev=/images?q%3Dsikh%2Bflag%26gbv%3D2%26hl%3Den%26um%3D1

آیا شباهتی می بینید
به این می گویند " سیاست انگلیسی" که سی سال بعد متوجه شوی !!