"شورای ملی ایرانیان-امریکائیان" که پس از روی کار آمدن دولت اوباما جزو بانفوذترین لابی های رژیم ایران درآمریکا محسوب شده و اهداف خود را در جهت منافع جمهوری اسلامی بیان می نموده است، اکنون با یک پرونده بزرگ حقوقی برعلیه خود مواجهه شده است.
روزنامه واشنگتن پست نوشته است زماني که آقای اوباما تصميم داشت آقای "دنیس رایس" نماینده پیشین امریکا در منطقه خاور میانه را برای شغل مسئولیت پرونده رژیم ایران انتخاب کند ، "نیاک"(شورای ملی ایرانیان -امریکائیان) یک استراتژی را برنامه ریزی نمود تا بتواند یکسری مباحث جنجال برانگیز برعلیه آقای دنیس رایس مطرح کند، زیرا سیاست او در مقابله سخت برعلیه رژیم ایران كاملا مشخص بود و در نهايت آقای رایس برای شورای امنیت ملی امریکا انتخاب شد.
گروه "نیاک" به طرز آشکاری از طریق گروه هایی به مانند رای دهندگان برای صلح ، کمیته های دوستی براساس علایق ملی و دانشمندان و همچنین گروه های مسئول اجتماعی و همسو با این گروه درصدد کنار گذاشتن رایس از مسئولیت پرونده رژیم ایران را داشتند.
در یک ایمیل به دست آمده از آقای "پاتریک دیسنی" مدیر اجرایی"نیاک"، كه در روزنامه واشنگتن تایمز منتشر شده، آمده است: "اگرچه گروههای دیگر اهمیت زیادی به قضیه کنار گذاشتن آقای رایس نکردنند اما مشخص کرده اند که آنها نماینده بهتری از آقای رایس برای موضوع ایران در نظر دارند".
یکی از اعضای هیئت امنای "نیاک" معاون پیشین وزیر خارجه امریکا آقای "توماس پیکرنیک" است، او در مصاحبه با خبرنگار واشنگتن تایمز گفته است که او عضو هیئت امنای تشکیلات است اما هیچوقت در جلسات آنها شرکت نکرده و همچنین از عملیات این سازمان اطلاعی نداشته است و با توجه به مشارکت او در دو پانل در کنگره، فکر نمی کند "ایناک" یک تشکیلات لابیگری باشد!.
اما آقای "تریتا پارسی" که رهبر این سازمان شناخته می شود دارای گرین کارت امریکا است اما بعد از انتخابات 12 جون با دولت جمهوری اسلامی بر سر انتخابات اختلاف زیادی پیدا کرده است و از آقای اوباما خواسته است که در زمینه موضوع حقوق بشر ایران را محکوم کند و همچنین یک "تکنیک تاخیری" برای انجام مذاکرات با رژیم ایران ایجاد نماید.
آقای "تریتا پارسی" بدنبال تغییر سیاستها امریکا نسبت به رژیم ایران است و پس از انتخاب اوباما بعنوان یکی ازبانفوذترین گروه ها برای تغییر خط و مشي امریکا نسبت به رژیم ایران محسوب می شده است.
"نیاک" تشکیلات بانفوذی در کاخ سفید محسوب می شود كه قصد برقراري ارتباط و همکاری بین جمهوری اسلامی و امریکا و لغو کلیه قعطنامه ها برعلیه رژیم ایران ازسوی امریکا را دارند، اما اکنون در سیستم قضایی امریکا یک پرونده حقوقی برعلیه این شورا به جریان افتاده است.
حال مدارک و اسناد نشان خواهند داد که آیا این گروه قصد داشته با توجه به قدرت "لابیگری" به نفع رژیم ایران فعالیت کند يا خير، ولي در صورتي كه این موضوع لابیگری اثبات گردد، به معنای نقض قوانین فدرال دولت امریکا در ارتباط با لابیگری است.
در همين راستا، آقای "پارسی" به کاخ سفید رفته و برای مقامات سازمان جاسوسی امریکا (سی-ای-ای) چندین بار سخنرانی کرده است و بارها به ملاقات خانم کلینتون وزیر خارجه امریکا رفته است. او همچنین گفته است که به آقای اوباما یاد داده که چگونه برای جمهوری جنایتکار اسلامی در مناسبتهای مهم پیام ارسال کند و همچنین پیام تبریک اوباما در ماه مارس را چندین ساعت زودتر از اینکه بصورت رسمی از کاخ سفید منتشر گردد را در سایت خود قرار داده است. بنابر قوانین، فرار مالیاتی که در امریکا موضوعی در حد جرم "جنایت" محسوب می شود برای تشکیلات غیرانتفاعی اجازه داده می شود که بیست درصد از فعالیتهای خود را به لابیگری اختصاص دهند و در اظهارنامه های مخصوص مالیاتی این موضوع را اظهار نمایند و آخرین اسناد برگ اظهار نامه مالیاتی "نیاک" نشان می دهد که این گروه ادعا کرده اند که هیچ وقتی را صرف لابیگری در امریکا نمی کنند .
تابناک در این گزارش می آورد:زماني كه از آقای پارسی در مورد گفته های آقای "دیسنی" سئوال گردید او گفته است که آقای "دیسنی" وکیل نمیباشد و زماني این یادداشت را نوشته است كه تازه وارد این سازمان شده بوده است.
سخنان نماینده جان کرک کنگره آمریکا در مورد نایاک همراه با فیلم را اینجا ببینید
No comments:
Post a Comment